Home > Mode en Beauty > Klaar voor het reisseizoen in Designer Outlet Roermond

Klaar voor het reisseizoen in Designer Outlet Roermond

De lente- en zomermaanden dienen zich aan. Dat staat in mijn agenda gelijk aan het ontdekken van enkele nieuwe bestemmingen! Met onder andere Menorca, Zwitserland én mijn trouw in Italië op de planning kan ik niet wachten op wat dit reisseizoen in petto heeft. Wat ik alvast zeker weet: ik ga op pad in stijl. Mijn koffer is gevuld met alles wat een reisliefhebber kan bekoren. Daar heeft de nieuwe collectie in Designer Outlet Roermond voor gezorgd.

Shoppen vlak voor een vakantie: voor de één plezier, voor de ander pure stress. Ik heb me zelf al in beide kampen bevonden. Dit jaar was het louter genot, want ik ging op koopjesjacht in Designer Outlet Roermond. Daar is al vroeg in het jaar alles in huis om te stralen op de luchthaven, in de auto en tijdens een activiteit of restaurantbezoek op je reis. Ontdek mijn shoppinglijst en laat je inspireren.

Op citytrip met één tas

Nu je meestal moet bijbetalen voor een stuk bagage om in te checken, opteer ik vaak voor een trip met enkel handbagage. Ideaal voor een reisje van maximaal vier dagen. Minder kilo’s, minder keuzestress. Mijn trolley is er steevast bij, maar the magic trick is om als handtas voor een grote shopper te kiezen. Daar kun je veel in kwijt. Ik vond het ideale stuk bij Longchamp in de outlet. Dat merk heeft tijdloze stuks, dus is het geen enkel probleem om iets uit een vorige collectie aan te kopen. Geloof me: hier heb je nog jaren profijt van!

Wandelingen in het tussenseizoen

Als je in de lentemaanden binnen Europa reist, is het vaak nog afwachten wat het weer doet. Hoewel ik er dikwijls positief in sta en veel te zomerse kledij inpak, is een voorjaarsjasje geen overbodige luxe. Dat komt zowel op de luchthaven van pas, als tijdens wandelingen of wanneer het ’s avonds afkoelt. Voor kwaliteit én stijl in zo’n jasje, wijs ik je graag naar The North Face.

Skincare on point

Ik ben verslaafd aan een uitgebreide huidroutine. Zeker in de zomer, wanneer mijn huid veel zon(nnecrème) ziet. Dan is een goede reiniging en hydratatie extra belangrijk. Bespaar in je bagage dus geen kilo’s op je favoriete huidproducten! Ik heb al verschillende merken uitgeprobeerd en ben momenteel erg tevreden met Babor. Ook dat kwam ik in Designer Outlet Roermond tegen. De goede begeleiding in de winkel hielp me op weg naar een productenselectie op maat van mijn huid.

Frisse make-up

Hoewel ik op vakantie overdag weinig tot geen make-up draag, vind ik niets zo fijn als me ’s avonds mooi op te tutten. De glow van een dagje zon in combinatie met zomerse oogschaduw en bronzer is er eentje om in de winter van te dromen. Ik vulde dit jaar mijn make-up tas aan met een oogschaduwpallet van Clinique en een waterproof mascara van Estée Lauder, die ik vond in de outletwinkel van The Cosmetics Company. Hier kun je trouwens ook voor een nieuw geurtje met aantrekkelijk prijskaartje terecht.

Nieuwe kledij

Voor enkele nieuwe voorjaarsitems in mijn kledingkast ben ik de outletcollecties van The Kooples, Maje en American Vintage gaan bekijken. Die merken stellen me nooit teleur. Ik had afgelopen jaar al enkele mooie stuks op hun website gezien, die dit seizoen met een stevige korting in Designer Outlet Roermond terug te vinden zijn. Dan is de keuze snel gemaakt, toch?

Stadweide 2 Roermond (NL) – mcarthurglen.com

hide auteur

Auteur: Lien Verwimp

Ervaren wereldreiziger en bon vivant pur sang

Lien Verwimp

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.