Home > Mode en Beauty > Uitbreiding 19S77 juwelen-collectie van WillyVossen

Uitbreiding 19S77 juwelen-collectie van WillyVossen

Iconen en limited editions
Nog op zoek naar een prachtig cadeau voor onder de kerstboom? Een uurwerk-icoon, een tijdloos horloge dat zijn hoge kwaliteit bewezen heeft en telkens iets meer wordt verfijnd, is hét kerstgeschenk bij uitstek. Het heeft blijvende waarde en kan van generatie op generatie worden doorgegeven, iets dat helemaal past in deze tijd van waardering voor duurzaamheid. Maar ook limited editions zijn onverminderd populair, vooral bij verzamelaars. Kim Vanhommerig, samen met Sam Wammes eigenaar van WillyVossen Jewel & Time: „Wij zijn er heel trots op dat wij de limited edition van het dameshorloge van Maison Ebel hebben, daar zijn wereldwijd maar vijftien stuks van. Het horloge is vervaardigd in 18-karaats roségoud met diamant op kast en wijzerplaat en voorzien van bordeauxrode krokodillenleren band. Dit zeer exclusieve horloge is een toonbeeld van artistieke finesse en technische precisie.” Sam, ontwerper van de 19S77 juwelencollectie: „Vanaf 1 december is ook mijn eigen limited edition ring te koop. Als mensen willen zien hoe het gaat met de collectie 19S77, inclusief de limited edition, kunnen ze ons onder 19S77 volgen op Instagram.’

Uitbreiding van de 19S77 juwelencollectie
De reacties op de eerste ring van de 19S77 juwelencollectie waren heel enthousiast. „Onlangs was er een klant die mijn 19S77 ring had zien staan in de Chapeau. Even later zag ze ons billboard hangen. Toen dacht ze: Dit is geen toeval, die ring is voor mij bestemd. Nu wordt het zelfs haar trouwring!” Kim gaat de 19S77 collectie binnenkort uitbreiden. Kim: „Het zullen vooral ringen en oorhangers worden. Mijn inbreng zal een tikje vintage zijn met vergeten mineralen, maar dan in een nieuw jasje. Inhoudelijk kan ik er nog niet te veel over zeggen, maar alle ontwerpen zullen in dezelfde stijl zijn als de rest van de 19S77 juwelencollectie zodat je ze samen kunt dragen.”

Parels zijn het nieuwe goud
„Als ik de trend voor 2016/2017 zou moeten benoemen zijn het zoetwater Zuidzee- of Tahiti-parels. Een mooie parel is iets voor altijd,” zegt Kim. Sam vult enthousiast aan: „Parels zijn de enige natuurlijke producten die direct klaar zijn voor gebruik in een juweel, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een diamant die eerst nog moet worden geslepen. Maar met de vervuiling van de zeeën steeds zeldzamer en dus exclusiever en duurder. In die zin zou je kunnen zeggen dat parels het nieuwe goud zijn.” 

WillyVossen, Jewel & Time
Maastrichter Brugstraat 11-13
6211 ES Maastricht

Telefoon: 043-325 30 55
www.willyvossen.com

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.