Home > Branded content > Anne et Valentin: kunstwerken van brillen

Anne et Valentin: kunstwerken van brillen

Bij MESTRINI optiek en optometrie gaan vakmanschap en ervaring naadloos samen met een indrukwekkende collectie van iconische monturen. Het beste voor het oog én voor het gelaat. Het is dan ook niet voor niks dat het familiebedrijf al bij jaar en dag samenwerkt met het uitgesproken Franse designmerk Anne et Valentin

Mestrini optiek Maastricht

Blikkenvangers

Het Franse Anne et Valentin werd in 1984 opgericht door het gelijknamige koppel. In hun zoektocht naar de perfecte bril vonden ze mooie brillen die van slechte kwaliteit waren of vice versa. Dat kon anders, vonden ze, en dus besloten Anne en Valentin zelf achter de tekentafel te kruipen. De afgelopen veertig jaar is de merkfilosofie van het high-end merk onveranderd gebleven: geen modegevoelige ontwerpen, maar uitgesproken design met een perfecte pasvorm en van de best mogelijke kwaliteit, volledig made in France.

Kunstenaars

Een Anne et Valentin komt voor in alle vormen en maten. Geen vorm, kleur of concept is te gek en dat maakt de collectie zeer divers en met voor ieder wat wils, voor zowel man als vrouw. Toch herkent een echter liefhebber een Anne et Valentin uit duizenden: elk montuur is immers net zo uitgesproken als dat het uniek is én heeft een eigen kenmerk. Dan maakt dat Anne en Valentin zichzelf – met recht – eerder als kunstenaars dan als brillenmakers zien.

De monturen van Anne et Valentin zijn exclusief verkrijgbaar bij MESTRINI Maastricht.

Liever minder uitgesproken? Bij MESTRINI is de keuze reuze en helpen ze je graag bij het vinden van de juiste bril, passend bij jouw gelaat, stijl of outfit.

Stationsstraat 58, Maastricht (NL) – mestrini.nl

Anne et Valentin
hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.