Home > Mode en Beauty > Win vier compleet verzorgde verwendagen bij SpaSereen Maastricht voor twee personen

Win vier compleet verzorgde verwendagen bij SpaSereen Maastricht voor twee personen

Afschakelen, opladen en helemaal zen naar huis

Feest op de Dousberg, want daar openden vorig voorjaar de deuren van SpaSereen Maastricht: de eerste en enige luxe wellness van de Limburgse hoofdstad. Idyllisch gelegen in een omgeving van groen en rust biedt deze intieme maar complete wellness een ultieme spa-beleving waarin luxe en natuur naadloos samenkomen. In deze sfeervolle doch rustgevende entourage kom je helemaal tot rust. In samenwerking met SpaSereen Maastricht mag Chapeau deze zomer vier keer een compleet verzorgde spa-dag voor twee personen bij de spiksplinternieuwe spa in Maastricht cadeau doen. Dat is inclusief een behandeling van vijftig minuten naar keuze en een driegangen diner in het restaurant. Zo weet je zeker dat je na de zomervakantie helemaal opgeladen terug aan het werk gaat.

Wil jij kans maken op een van de vier keer spa-entree, inclusief behandeling én driegangen diner? Stuur uiterlijk 28 augustus 2023 een mail naar marketing@chapeaumagazine.com met jouw naam en adresgegevens om kans te maken. De winnaar krijgt op 30 augustus bericht.

Stedendwinger 35, Maastricht – spasereen.nl/maastricht

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.