Home > Interieur > ZomerKunst: kunstroutes door het Heuvelland en de Voerstreek

ZomerKunst: kunstroutes door het Heuvelland en de Voerstreek

In augustus en september exposeren veertig kunstenaars hun werk bij diverse (horeca)bedrijven in het Heuvelland en de Voerstreek. De kunst wordt zowel binnen als buiten tentoongesteld.

 

Tijdens de exposities biedt ZomerKunst een gevarieerd programma aan met verschillende wandel-, fiets- en autoroutes. Via de routes kom je langs idyllische plekjes en diverse kunstobjecten. De routes zijn verkrijgbaar bij de deelnemende locaties of te downloaden via de site.

De kunstenaars exposeren bij de bedrijven in diverse decors. Hierbij vullen interieur en kunst elkaar aan. ZomerKunst biedt tevens podium aan startende kunstenaars. Mocht je onderweg iets moois tegenkomen, alle kunstwerken zijn te koop.

De officiële opening van ZomerKunst vindt plaats op vrijdag 31 juli tussen 18.00 en 18.30 uur op de Grensweg tussen Teuven en Slenaken.Gedeputeerde Ger Koopmans, burgemeester Van den Tillaar, wethouder Lahey en schepen Nijssen zijn daarbij aanwezig . 

 

Meer informatie via ZomerKunst

 

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu