Home > Mode en Beauty > Rademakers FF presenteert lederen jassen met kasjmier voor mannen!

Rademakers FF presenteert lederen jassen met kasjmier voor mannen!

Een (winter)jas moet licht en warm zijn en gemakkelijk zitten. En dat begrijpen HuuB en Helma Rademakers van Rademakers FF maar al te goed: al jaren is hun Sittardse modewinkel dé hotspot voor behaaglijke dames- en herenjassen, gemaakt van natuurlijke materialen. Eerder dit jaar breidden ze hun collectie – op basis van zacht lederen en ultralichte schapenvachten – al uit met kasjmier voor de dames. Dit najaar voegt ook de Duitse producent Heinz Bauer – speciaal voor de heren – kasjmier toe aan zijn collectie. En die stijlvolle, comfortabele jassen vind je terug in de collectie van Rademakers FF! 

Duurzaamheid

Helma en HuuB Rademakers van Rademakers FF zijn de tweede generatie in het Sittardse familiebedrijf. Ze hebben een duidelijke filosofie over de producten die zij maken en verkopen. Zo ook over de lammyvellen. ,,Oorsprong en kwaliteit van de vellen staat bij ons op nummer één. De producten worden in Europa gelooid (de huid prepareren zodat deze niet vergaat) en gekleurd, en standaardproducten worden zo veel mogelijk vermeden.” 

Genoeg reden om de hele productieketen, van vel tot jas, in eigen handen te nemen. Vanwege de traceerbaarheid kiest de familie Rademakers daarbij heel nadrukkelijk voor inkoop en productie op Europese bodem. 

,,Bij Heinz Bauer streven ze dezelfde filosofie na: ook zij hebben de volledige productieketen van hun eigen jassen in eigen handen en produceren louter op Duitse bodem. Ook houden we zo de CO2-uitstoot veel lager dan wanneer we bijvoorbeeld jassen of materialen van verder weg zouden importeren.’’ 

Op maat

De collectie van Heinz Bauer bij Rademakers FF bestaat uit een selectie kant- en klare jassen, die direct gekocht en meegenomen kunnen worden. Voeg je liever je eigen persoonlijke touch toe aan je nieuwe winterjas, dan kan dat ook: de jassen van Heinz Bauer worden met de hand gemaakt, waardoor custom made-opties toegevoegd kunnen worden. Denk daarbij aan keuze uit verschillende kwaliteiten en typen leer en aangepaste maten.

Engelenstraat 55, Sittard (NL) – rademakersff.nl

show auteur

Auteur: Demy Janssen

Levensgenieter met een vlotte pen

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.