Home > Mode en Beauty > FASHIONCLASH ook dit jaar weer offline en online

FASHIONCLASH ook dit jaar weer offline en online

De 14de editie van het jaarlijkse FASHIONCLASH Festival, dat plaatsvindt van 25 tot en met 27 november, krijgt – net als vorig jaar – een hybride karakter. Dat blijkt uit de vooraankondiging van het festival. Het interdisciplinaire festival geeft zoals gebruikelijk een nieuwe generatie ontwerpers en (podium)kunstenaars uit binnen en buitenland de kans om hun werk te tonen aan een breed internationaal publiek. Het volledige programma, met onder meer tentoonstellingen, performances, award-uitreikingen en fashionfilms, wordt binnenkort bekendgemaakt.

Nadat in 2020 enkel een online-editie van het festival kon worden gehouden vanwege de Covid-19-pandemie, werd in 2021 gekozen voor een hybride editie, met online- en offline-activiteiten, zodat een nog groter publiek kon worden bereikt. Deze opzet is kennelijk goed bevallen, want ook dit jaar wordt het publiek in staat gesteld een deel van het programma online te volgen.

De FASHIONCLASH-activiteiten worden gehouden op diverse plekken in de stad. Modeliefhebbers die niet in staat zijn om naar Maastricht te komen, kunnen op zondagavond 27 een groot deel van het fysieke programma bekijken via internet.

FASHIONCLASH Festival is een initiatief van de in Maastricht gevestigde Stichting FASHIONCLASH, een interdisciplinair presentatie- en ontwikkelplatform en een wereldwijd netwerk van nieuwe generatie modemakers en (podium) kunstenaars. Sinds 2009 heeft het platform meer dan 200 projecten en evenementen gerealiseerd in binnen- en het buitenland.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.