Home > Mode en Beauty > Win een complete make-over voor huid en haar: een verwenpakket bij Het Huis van Hermens!

Win een complete make-over voor huid en haar: een verwenpakket bij Het Huis van Hermens!

De zomer is voorbij, we mogen weer volop aan de slag. Juist nu is het belangrijk om te genieten van tijd voor jezelf. Niet anderen, maar jezelf even in de watten leggen. Selfcare in de breedste zin van het woord. In samenwerking met Het Huis van Hermens geeft Chapeau dit najaar een complete make-over voor huid en haar, ter waarde van 1050 euro, weg!

De make-over

Een nieuw kapsel, alles om je haar op en top te verzorgen, een facial die ontspant maar vooral werkt én 500 euro aan QMS-skincare-producten. Geef je over aan het team van Het Huis van Hermens en je voelt je daarna gegarandeerd als herboren!

Het Huis van Hermens

De mondaine zaak van Robin Hermens waar het beste van de schoonheidsindustrie samenkomt. Een succesvolle kapsalon waar je ook écht tot rust komt, een schoonheidssalon met een aanbod boordevol gewilde beautybehandeling, een luxueuze parfumerie en sinds dit najaar een in-huis cosmetisch specialist voor kleine cosmetische ingrepen. Kortom, hét walhalla voor haar, huid en veel meer!

Wil jij kans maken op de complete make-over? Stuur voor 10 oktober een mail naar marketing@chapeaumagazine.com waarin je ons laat weten waarom jij deze make-over wil winnen én met een foto van jezelf.. De winnaar ontvangt op 15 oktober bericht. Let op: en worden voor en na foto’s gemaakt van de winnares van de winactie in samenwerking met Het Huis van Hermens.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.