Home > Mode en Beauty > Gervi opent lounge & bodyreset in Maasmechelen

Gervi opent lounge & bodyreset in Maasmechelen

Wie Gervi hoort, denkt aan jacuzzi’s, sauna’s en alles daartussenin. Toen Rony Nijs het wellness bedrijf met inmiddels zes vestigingen in Vlaanderen in 1998 overnam, had hij een duidelijk doel voor ogen: wellness bij de mensen thuisbrengen. Daarnaast herbergt het pand van Gervi in Maasmechelen al tien jaar een Gervi Lounge – een luxe zonnecenter. Deze winter wordt dit stukje van Gervi verder uitgebreid.

Op amper vijftig meter van de huidige locatie van de Gervi Lounge, opent op 6 december een nieuw lifestyle concept, waar bezoekers niet alleen aan het juiste adres zijn voor een mini-vakantie naar de zon – de nodige vitamine D incluis – maar ook voor quick beauty treathments, een work-out bij Bodyreset, massages en (mindfullness)workshops.

,,Omdat de mogelijkheid van een nieuwe locatie zich voordeed hebben we na tien jaar besloten om te vernieuwen”, vertelt Marjolein Nijs, telg uit de tweede generatie uit het familiebedrijf. ,,We wilden deze kans graag aangrijpen om onze klanten nóg meer te kunnen bieden. De Gervi Lounge & Bodyreset is een one-stop-shop voor sporten, zonnebank, beauty en zelfs een kopje koffie of thee toe.’’

Vitamine D
De opening van Gervi Lounge & Bodyreset komt precies op tijd om een winterdipje te voorkomen: met zogenaamde heliotherapie – een geneeswijze die vooral wordt toegepast in hooggebergtes – worden zonlicht en zonnewarmte aangewend om de vitamine D-tekorten in het lichaam aan te vullen. Fijn voor lichaam en geest én je krijgt er een lekkere teint van. Bezoekers die zich liever niet wagen aan de zonnebank, kunnen bij Gervi Lounge & Bodyreset terecht voor een spraytan – al dan niet automatisch aangebracht.

Het aanbod bij Gervi Lounge & Bodyreset wordt uitgebreid met een handvol quick body treathments, snelle maar efficiënte beautybehandelingen, nagelverzorging, wimperlifting, wenkbrauwstyling, permanente make-up en ontharing.

Bodyreset
In het pand aan de Rijksweg 543 zit vanaf nu ook Bodyreset, een bedrijf dat is opgericht door Tom Ector, wiens overtuiging luidt dat personal training voor iedereen mogelijk moet zijn. Onder begeleiding van een personal trainer sport je bij Bodyreset in groepjes van maximaal drie personen. Dit om het idee van personal training betaalbaar en dus toegankelijk te houden. Verder kun je bij Bodyreset terecht voor voedingsadvies en een goede portie motivatie, iets wat veel mensen in de grauwe wintermaanden nodig zullen hebben.

Rijksweg 543, Maasmechelen (BE) – www.gervi-lounge.bewww.bodyreset.be

___________________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu