Home > Branded content > Modemannen Wyck presenteert de nieuwe herfst- en wintercollectie

Modemannen Wyck presenteert de nieuwe herfst- en wintercollectie

Auteur: Patty Smeets

Bij Modemannen Wyck kun je terecht voor exclusieve herenmode met Italiaanse klasse. Je vindt er diverse kledingstijlen zoals casual, trendy en klassiek, maar ook compleet maatwerk. Eigenaren Harold van Wissen en Mark van Overeem stemmen de kledingcollectie elk seizoen af op de laatste modetrends.  Zij brengen regelmatig een bezoek aan hun geliefde Italië en laten zich graag inspireren door het Italiaanse straatbeeld en fashionbeurzen.

Op zondag 13 oktober wordt in de herenmodezaak in Wyck een najaarsborrel gehouden, waarbij Harold en Mark de nieuwe herfst- en wintercollectie 2019/2020 presenteren. De borrel start om 13.00 uur en alle modeliefhebbers die houden van exclusieve mode met een Italiaanse touch kunnen er hun hart ophalen. Onder het genot van hapjes en drankjes, verzorgd door restobar SoDelicious, kunnen de gasten kennismaken met de nieuwe kledingcollectie van high-end Italiaanse merken als Lardini, Borelli en Eleventy.

De najaarsborrel is vrij toegankelijk en meer informatie vind je hierover via de Facebookpagina en Instagram van Modemannen Wyck.

 

Modemannen Wyck
www.modemannenwyck.nl                 
Stationsstraat 25
6221 BN Maastricht
Tel.  043 – 325 50 39

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu