Home > Mode en Beauty > Juist nu: Londen!

Juist nu: Londen!

Het zal nog wel even duren voordat Groot-Brittannië helemaal los is van Europa, althans politiek-economisch gezien. En ook daarna gaan de poorten uiteraard niet dicht voor toeristen. Maar toch is een reis naar deze metropool juist nu interessant. Niet alleen om de vele bezienswaardigheden te bezoeken of gewoon gezellig te gaan shoppen of cultuur te gaan snuiven, maar ook om de sfeer en stemming te proeven als een soort post-brexit.

De stad is het gemakkelijkste te bereiken met de hogesnelheidstrein vanaf Brussel, eventueel al opstappen in Luik en dan in Brussel overstappen. Het vliegtuig is een goed alternatief. Zoek een hip, eigenzinnig hotel en volg je eigen weg, los van de reisfolders. Londen is mondain en dwingt. Je kunt er wellicht beter op bezoek gaan, dan er te wonen, nu de huizen er nagenoeg onbetaalbaar zijn geworden. En in de zomer kan het weer aardig meevallen.

www.aircorsica.com

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.