Home > Kunst en Cultuur > Online favourites 04-05

Online favourites 04-05

Iedere week licht Chapeau in deze rubriek een favoriet merk voor u uit. Vandaag is modeontwerper Christian Lagerwaard aan de beurt!

 

Al dertig jaar verkeert modeontwerper Christian Lagerwaard in een wereld van haute couture. Af en toe neemt hij deel aan internationale modeshows, zoals Berlin Fashion Week. Gefascineerd door haute couture leerde hij op 20-jarige leeftijd het vak kennen in Parijs bij Guy Laroche en Emanuel Ungaro. Nu, 30 jaar later, houdt hij nog steeds kantoor in Parijs maar laat hij ook Maastricht niet los.

Ontwerpkenmerken

In zijn ontwerpen zijn natuurlijke stoffen en vakmanschap essentieel, net zoals de inspirerende kunst en levensstijl van Aziatische culturen. Een sterk kenmerk van zijn collectie is, dat alles draagbaar is.

Voorjaarscollectie

Lagerwaard strooit in zijn voorjaarscollectie met vrouwelijke silhouetten, luxueuze en lichte stoffen en mierzoete pasteltinten. Hij zet daarmee een elegante powervrouw neer, die haar vrouwelijke vormen viert en benadrukt. 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.