Home > Mode en Beauty > MOOI kliniek neemt haar intrek in het Eiffelgebouw

MOOI kliniek neemt haar intrek in het Eiffelgebouw

De MOOI kliniek, een van de beste privéklinieken voor esthetisch plastische chirurgie in Nederland, is verhuisd van het Maastrichtse stadsdeel Amby naar het Sphinxkwartier, waar ze haar intrek heeft genomen in het iconische Eiffelgebouw. Voornaamste voordeel van deze nieuwe locatie is dat ze beschikt over eigen OK-faciliteiten, zodat voor operaties onder narcose geen operatiekamers meer hoeven te worden gehuurd in ziekenhuizen.

In het nieuwe onderkomen heeft de kliniek behalve diverse spreek- en behandelkamers, enkele kleine operatiezalen én een grote klasse-I operatiekamer. ,,Los gezien van het feit dat we door deze stap voor bepaalde operaties niet meer hoeven uit te wijken naar ziekenhuizen, is het een grote stap in het zorgaanbod, doordat we de esthetische zorg van de hoogste kwaliteit in Maastricht houden, wat ook weer een aanwinst is voor de stad, zegt Lonneke van der Hulst, die samen met Ron Wetzels de directie voert over de MOOI kliniek.

De Maastrichtse kliniek voor esthetisch plastische chirurgie is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande privéklinieken op dit gebied in Nederland. Ze behandelt jaarlijks zo’n 1500 cliënten met een grote diversiteit aan behandelingen, variërend van injectables tot complete facelifts en van borstvergrotingen tot buikwandcorrecties. Op ZorgkaartNederland scoort de kliniek een 9,6.

De MOOI kliniek werkt met tien goed opgeleide en erkende plastisch chirurgen, die elk hun eigen specialisme hebben. In het chirurgenteam zitten zowel een hoogleraar als een universitair hoofddocent plastisch chirurgie van het Maastricht MUMC+. Hierdoor heeft de kliniek direct toegang tot de nieuwste onderzoeken en kunnen innovaties in veel gevallen direct worden toegepast.

Voor de cliënten van de MOOI kliniek heeft de verhuizing naar het Sphinxkwartier als belangrijk voordeel dat ze kunnen rekenen op kortere wachttijden en meer flexibiliteit bij het inplannen van hun behandeling.

Sphinxcour 6, Maastricht (NL) – mooikliniek.nl

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.