Home > Mode en Beauty > Warme exclusiviteit tijdens de Lammy Dagen

Warme exclusiviteit tijdens de Lammy Dagen

Ondanks het prachtige nazomerweer waar we met zijn allen nog volop van genieten, wordt het langzaamaan toch weer tijd om na te denken over de juiste garderobe voor de wat koudere maanden die nog voor ons liggen. Op tijd de keuze laten vallen op juiste winterjas, hoort daar bij.

Wie dit jaar overweegt om eindelijk eens die comfortabel zittende, volledig op maat gemaakte lammy coat aan te schaffen, doet er goed aan om nu al actie te ondernemen, zegt Helma Rademakers van Rademakers Fur and Fashion in Sittard, de grote specialist op het gebied van lammy coats. ,,Want de mooiste en allerbeste lamsvachten voor de shearling jackets zijn, zeker nu het nog vroeg in het seizoen is, ruimschoots voorhanden.”

Grootste collectie
Rademakers Fur and Fashion beschikt over een van de grootste collecties van Nederland als het gaat om lammy coats.

Om klanten, zowel dames als heren, optimaal te kunnen bedienen en ze te kunnen verzekeren van de meest ruime keuze, organiseert het bedrijf al vijftien jaar lang één keer per jaar speciale Lammy Dagen. De Lammy Dagen 2018 zijn inmiddels in volle gang en duren nog tot en met 15 oktober.

Lammy coats – eenvoudig omschreven stijlvolle leren jassen met aan de binnenkant een schapenvacht – staan bekend als luxe jassen. Niet ten onrechte, aldus Rademakers. ,,Ze geven niet alleen een heerlijk warm en comfortabel gevoel bij het dragen, maar hebben ook nog regulerende eigenschappen. Dat komt omdat ze gemaakt zijn van natuurlijk materiaal. Een lammy coat is daardoor zowel goed bruikbaar op echt koude dagen, maar ook in periodes dat het al wat warmer wordt. 

Perfectie in stijl en materiaal
Mensen die de aanschaf van een lammy coat – die vele jaren meegaat – overwegen, hebben juist tijdens de Lammy Dagen alle gelegenheid om de perfecte jas te ontdekken. ,,We beschikken over een ruim aanbod aan modellen en stijlen, in vele kleuren en kwaliteiten. Onze klanten kunnen er tijdens de Lammy Dagen door te passen, te kiezen en te vergelijken achter komen welke lammy het beste bij hen past.”

Rademakers is een zaak die uniek is in zijn soort. Doordat het bedrijf beschikt over een eigen atelier hebben klanten ook de mogelijkheid hun toekomstige jas geheel naar wens te laten vervaardigen. ,,Wie tijdens de lammy dagen een lammy coat uitzoekt, heeft niet alleen een zeer ruime keuze, maar geniet ook tal van voordelen. Uw lammycoat wordt zonder meerprijs voor u op maat gemaakt en aanpassingen aan de ready-to wear collectie worden ook gratis uitgevoerd. Zo krijgt iedere klant – man of vrouw – zijn eigen Rademakers!”

Rademakers Fur and Fashion
Engelenkampstraat 55
6131 JE Sittard
+31(0)46 458 68 99
www.rademakersfurfashion.nl
info@rademakersfurfashion.nl

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu