Home > Kunst en Cultuur > Weekend volgens Chapeau

Weekend volgens Chapeau

De Brussels Art Fair – 23 januari – 31 januari

Voor 55.000 Europese kunstliefhebbers is de Brussels Art Fair (Brafa) jaarlijks een vaste prik op de beurzenkalender. De monumentale hallen van Tour & Taxis vormen het decor voor kunst, antiek en juwelen, van de oudheid tot de 21ste eeuw, bijeengebracht door 137 gepassioneerde handelaren. De internationale beurs gaat al zestig (!) edities mee en staat bekend om haar vriendelijke formaat, smaakvolle aankleding en gemoedelijke sfeer. De stands zijn vaak ware stijlkamers met iconen uit de meubelkunst, culturele schatten en oogstrelende schilderijen. 

Ecrooy 15 494

Virtuele Whiskeyreis Glenfiddich in de Maaspoort

De Maaspoort opent op vrijdag 22 januari haar deuren voor de ‘Virtuele Whiskyreis Glenfiddich’. Dit seizoen is de theatertour in 22 theaters door heel Nederland te zien.

De Nederlandse Glenfiddich ambassadeur Tony van Rooijen neemt het publiek op professionele en gepassioneerde wijze mee op een virtuele rondleiding door de Glenfiddich Distilleerderij. Tijdens deze virtuele rondleiding door de meest bekende distilleerderij van Schotland gaat men op reis door Schotland’s meest bekroonde distilleerderij en leert men alles over het eeuwenoude ambacht dat komt kijken bij het maken van whisky. Prachtige beelden met een bijzonder verhaal passeren de revue, aan de hand van kleur, geur en smaak wordt de mystiek van Schotland ontdekt en de drank waarmee het land wereldberoemd is geworden. 

Shutterstock 260918996

Zie onze Cultuuragenda voor meer informatie!

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.