Home > Mode en Beauty > Het brilservice-abonnement van Mestrini: altijd zorgeloos de nieuwste monturen

Het brilservice-abonnement van Mestrini: altijd zorgeloos de nieuwste monturen

Mestrini optiek & optometrie, met vestigingen in Maastricht, Meerssen en Margraten, lanceert een brilservice-abonnement. Een nieuw en vrij uniek concept waarmee klanten zorgeloos en eenvoudig, zonder in één keer een grote som geld te hoeven betalen, altijd de beste en nieuwste brillen dragen.

Het idee voor een brilservice-abonnement lag er al jaren. „Het is dé manier om al je klanten altijd de vrijheid te geven om precies dát montuur te dragen dat bij hen past. Ongeacht het merk of prijskaartje, en dan ook nog volledig zorgeloos”, vertelt Jules Mestrini, derde generatie in het familiebedrijf. Helaas was het voor Mestrini te riskant om dit initiatief zelf op te zetten. Daar kwam verandering in toen Good4Service afgelopen zomer contact opnam met Mestrini. „Good4Service is een Nederlands, AFM-geregistreerd financieringsbedrijf dat dit soort abonnementsvormen bij een handvol Nederlandse opticiens aanbiedt. Sinds deze winter ook bij ons dus!”

Het principe van het brilservice-abonnement is vrij simpel: bij aanschaf van een nieuwe bril sluit de klant een tweejarig abonnement af voor het gebruiksrecht van de bril. Na die twee jaar kunnen klanten kiezen om het abonnement te verlengen met een nieuwe bril, op te zeggen of de gedragen bril tegen een gereduceerd tarief over te nemen. Je zou deze manier van financiering het best kunnen vergelijken met een private lease-abonnement, maar dan zonder BKR-registratie!

De huurkosten van een nieuwe bril bestaan uit de totale kosten van een nieuwe bril, inclusief de juiste glazen, plus de kosten van een brilverzekering (à vier procent per jaar) gedeeld door 24. Zo kost een nieuwe bril slechts een paar tientjes per maand, en is deze verzekerd voor diefstal, verlies en schade.

Team Mestrini vertelt je graag meer over de mogelijkheden van het brilservice-abonnement voor jou!

mestrini.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.