Home > Mode en Beauty > Rol je jong met Wiotech Anti-aging

Rol je jong met Wiotech Anti-aging

Auteur: Cynthia Reekmans

Jullie hebben het ondertussen al door. Ik ben altijd op zoek naar het ideale middeltje om rimpeltjes en kraaienpootjes te doen verminderen. Als het zou kunnen zou ik ze het liefst laten verdwijnen. Maar zonder plastische chirurgie. Ik vind het niet erg om ouder te worden, maar als dat kan met een mooie huid, dan probeer ik het graag.

De laatste weken heb ik Wiotech uitgetest. Dit is een combinatie van intensieve anti-rimpelcrème, in combinatie met de E-Mix Roll On. Het voelt aan als wellness aan huis. Ik leg het uit.


Rollen maar

Wil je de verschillende fases doorlopen, dan heb je daar wel een beetje tijd voor nodig. Ik gebruik de E-Mix Roll on, met daarboven de Anti-Wrinkle Cream. Je begint met de rollertjes. Deze flacons geven een anti-rimpel boost en dienen voor een efficiënte lokale behandeling van diepe rimpels en expressielijntjes aan de ogen, het voorhoofd of rond de mond.  

Het eerste rollertje bevat een olie met hoge concentratie aan EGF, dat is Epidermal Growth Factor, een en al antioxidanten. EGF zit van nature in ons lichaam, maar het gehalte ervan daalt met de jaren. In gewone mensentaal komt het er op neer, dat het de opperhuidcellen snel vernieuwt, het de productie van lichaamseigen collageen, elastine en hyalurenzuur verhoogt en zorgt voor een betere doorbloeding van de huid. De anti-oxidanten zorgen er dan weer voor dat de huid beschermd wordt door schadelijke stoffen van buitenaf. Het beste is om even te schudden met het flesje en het ondersteboven te draaien, zodat de olie in de rolmetaalbal komt. Vervolgens kun je de olie met draaiende bewegingen aanbrengen op de zone die je wil behandelen.

Onmiddellijk daarna, breng je het product van rollertje twee aan, deze bevat dan weer hyaluronzuur. Dat zuur houdt de huid vochtig en zorgt ervoor dat ze jong en gezond blijft. Hier moet je wel heel goed schudden, zodat het product verdeeld kan worden. Dit doe je ook met draaiende bewegingen op dezelfde plaats. Het mengsel wordt licht wit.  Nadien kan je met je vingers zacht verder masseren. Het beste is om van beide producten evenveel aan te brengen.

 

De combinatie van beide fasen dringt in de diepere lagen van de huid en zorgt voor een intense rehydratatie en regeneratie. Je merkt al snel een vermindering van rimpels en oneffenheden. Hierbij kan je de anti-wrinkle cream gebruiken als basis dag- en nachtcrème bovenop de roll on. Deze crème is zeer intensief, maar voelt niet vettig aan.

Ik heb de kuur helemaal afgemaakt, en merk dat de rimpeltjes aan mijn ogen minder diep zijn.  Bovendien is het een fijn ritueel en werkt het relaxerend net voor het slapen gaan.

   

Een leuke nieuwe ervaring in de badkamer, die nog eens werkt ook. 

Meer info over deze producten vind je op  www.adephar.be

___________________________________________________

Bent u een echte Chapeau Lifestyler?
Word dan lid van de Chapeau Club en profiteer t/m 25-02 een geweldig welkomstgeschenk; Wijnpakket van Sauter Wijnen (6 flessen) -> meer info <- 

 

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu