Home > Mode en Beauty > Van Overeem van Wissen viert 25-jarig bestaan

Van Overeem van Wissen viert 25-jarig bestaan

Met een weekend vol met mannenmode op maat en smakelijke culinaire gerechtjes heeft herenmodezaak Van Overeem van Wissen het 25-jarige bestaan gevierd van de stijlvolle winkel in Wyck-Maastricht.

Van Overeem Van Wissen is al 25 jaar een begrip in de internationale modewereld en trekt clientèle uit heel Nederland, België en daarbuiten. Een succes gebaseerd op hedendaagse kwalitatieve mannenmode in combinatie met een vakkundige en heel persoonlijke service, zowel in de winkel als op locatie.

Mark van Overeem en Harold van Wissen werden tijdens het jubileumweekend niet alleen geassisteerd door hun eigen team, maar ook door dat van Atelier Munro uit Amsterdam. En dat is niet toevallig. ,,In het najaar gaan we stevig verbouwen en dan gaan we ook officieel de naam Munro dragen voor onze zaak, omdat wij als franchise-ondernemers geloven in de geweldige kracht van dit maatwerk. Sinds we het hele maatwerk van Atelier Munro in onze collectie voeren, merken we een veel grotere belangstelling. Dat betekent dat wij zelf alles opmeten in de eigen winkel of op locatie en dat we het digitale programma van Munro toepassen om alles tot in detail te laten maken, precies naar het postuur van de betreffende klant. Het grote voordeel is dat de kleding altijd als gegoten zit, en dat we veel minder voorraad hoeven in te kopen, hetgeen veel duurzamer is.”

Dat werd beaamd door Jasper Willems van Atelier Munro die met enkele collega’s naar Maastricht was afgereisd om de maten van de klanten op te meten. ,,En om te genieten van het heerlijke Maastricht. We verheugen ons op de verdergaande samenwerking met Mark en Harold, een begrip in de modewereld.”

De culinaire gerechtjes werden verzorgd door Au Coin des Bons Enfants en Château Neercanne.

show auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.