Home > Business > Berden Wonen opent filiaal in Maastricht

Berden Wonen opent filiaal in Maastricht

Berden Wonen heeft filialen in vrijwel alle grote Limburgse plaatsen, maar tot op heden niet in Maastricht. Daar komt nu verandering in, want op 1 oktober opent Berden Wonen een nieuwe vestiging in Maastricht, in het voormalige Auping Plaza aan de Fregatweg op bedrijventerrein de Beatrixhaven.

Er is de afgelopen maanden hard gewerkt in de nieuwe vestiging van Berden Wonen in Maastricht en het resultaat is er naar. Van de circa 1.600 m2 grote showroom heeft ongeveer de helft een voor vroegere klanten herkenbaar karakter gekregen. Daar is de collectie van Auping te vinden. Auping levert topproducten en staat daarmee garant voor een goede en comfortabele nachtrust. De adviseurs in Maastricht dragen daar graag aan bij met een goed en uitgebreid advies.

In de andere helft van de showroom krijgt het Dutch design alle ruimte. Zoals het van oorsprong Maastrichtse merk Artifort, dat staat voor tijdloos en stijlvol design. Daarnaast geeft Linteloo acte de présence, een merk met een eigenzinnig karakter en met ontwerpen die het best zijn te omschrijven als simpel, strak en eigentijds. Bij bankenspecialist Gelderland, eveneens een van de merken in de Maastrichtse showroom, zijn zitcomfort en duurzaamheid twee onderscheidende aspecten. Vakwerk van hoge kwaliteit.

 Onder de topmerken bevindt zich eveneens Arco met meubels met een eigentijdse, ingetogen vormgeving en veel aandacht voor bijzondere details. Met onder meer de nieuwe lijn Local Wood, robuuste en hoogwaardige meubels gemaakt van hout uit de regio rondom de eigen fabriek. Verder vindt de klant er Pastoe, een merk met meubels met een persoonlijkheid, doordachte ontwerpen die meteen heel vertrouwd ogen. Tussen die kwaliteitsmerken ook bert plantagie, een producent die met innovatieve ontwikkelingen inspeelt op de wensen van de moderne consument. Die kan het interieur helemaal naar eigen smaak inrichten dankzij de vele mogelijkheid tot variëren. En er is Carpet Sign, producent van hoogwaardige karpetten die warmte en sfeer in een interieur brengen.

Fotografie: Per Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.