Home > Mode en Beauty > Nieuwe designafdeling voor La Bottega Hasselt

Nieuwe designafdeling voor La Bottega Hasselt

Van kleine schoenenwinkel tot dé ‘boho-chique’ boetiek van Limburg. Zo kun je het succesverhaal van La Bottega in Hasselt samenvatten. In dertig jaar tijd ontwikkelde de schoenenzaak zich tot een bijzondere conceptstore met internationale uitstraling: schoenen, kleding én mediterrane bistro.

Tijdens de Week van de Belgische mode opende zaakvoerster Karine Valy haar nieuwe afdeling ‘Fashion Uplifted’, een mix van startende ontwerpers én vaste waarden in de Belgische en internationale mode. Denk aan Cesar Casier, Ellen Verbeek, Eduouard Vermeulen en Dries Van Noten. De twee laatsten werden in 2017 door koning Filip in de adelstand verheven en mogen zich baron noemen. Edouard Vermeulen kleedt met zijn eigen couturehuis Natan onder anderen koningin Mathilde en koningin Máxima.

Het mode-icoon was speciale gast bij de opening van de nieuwe designafdeling.  Om de beleving nog meer te versterken, is La Bottega een samenwerking aangegaan met de Limburgse textielontwerpster en styliste Marylène Madou, die – net terug uit Londen – haar gelimiteerde ‘Capsule Collection’ heeft uitgewerkt: zijden kimono’s, lederen tassen en zachte kussens. In de junglefever-prints komen alle elementen van La Bottega subtiel terug. De launch kon op veel belangstelling rekenen.

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.