Home > Mode en Beauty > Feestelijk gekleed voor de garden party in je eigen tuin

Feestelijk gekleed voor de garden party in je eigen tuin

Het lijkt erop dat het deze zomer vooral veel feestjes in en rondom eigen huis zullen worden, maar dat mag de pret niet drukken. Haal de BBQ van stal, versier de tuin met lampjes en deco en trek een feestelijke outfit aan. Dan wordt het pas écht quality time met je familie.

Met deze items uit de collectie van La Bottega is de outfit van het hele gezin zo compleet!

Deze fleurige jurk van het Belgische damesmodemerk Dame Blanche ademt ‘zomer’ en kan met de juiste details op veel diverse manieren worden gedragen. Dame Blanche, 190 euro.

Deze handtas van Marco Tadini kent een rijke historie: dit geliefde model wordt al veertig jaar gemaakt. De tas biedt dan ook veel mogelijkheden en combineert lekker weg: ze voegt kleur toe aan een kleurloze outfit, steekt lekker af tegen andere felle kleuren of maakt jouw outfit, zoals de jurk van Dame Blanche,  fully color coded. Marco Tadini, 189 euro.

Een paar sneakers voor de mans des huizes – hoewel hij bij deze kleur wel moet opletten achter de BBQ en met de rosé. Deze sneaker komt uit de collectie van het Italiaans WOMSH, dat bekend is om zijn fashionable en sustainable sneakers. Vandaar ook de naam voor deze schoen: vegan. WOMSH, 185 euro.

De kinderschoenen van het Spaanse merk Maison Mangoston zijn schoenen die de ontwerpers zelf als kind graag gedragen hadden: eindeloze mogelijkheden, geïnspireerd door kunst, muziek en cultuur. En dat zie je! Maison Mangostan, 110 euro.

Last but not least, een hemd voor de kleine man. Je kunt immers niet vroeg genoeg beginnen, toch?! Scotch&Soda, 65 euro.

En het grote voordeel van die tuinfeestjes thuis? Zodra het begint af te koelen heb je zo een dikke trui uit de kast getrokken.

La Bottega in Hasselt is gedurende de afgelopen 25 jaar steeds iets uitgebreid. Wat begon als een boetiek voor dames, is uitgegroeid tot een winkel van ruim 2000 vierkante meter met mode voor dames en schoenen voor heren en kinderen. Momenteel is het in de zaak rustig maar is de webshop up and running.

Bestellingen van 50 euro worden gratis verzonden naar locaties binnen de Benelux. Klanten uit Hasselt of omstreken mogen hun bestellingen ook afhalen, speciaal daarvoor heeft La Bottega een ‘fashion drive-in’ gerealiseerd.

Paardsdemerstraat 9, Hasselt  (BE) – www.labottega.be

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu