Home > Kunst en Cultuur > Eeuwige roem voor André Rieu op Vrijthof

Eeuwige roem voor André Rieu op Vrijthof

De bekendste Maastrichtenaar is vereeuwigd op het Vrijthof met de onthulling van een bronzen plaquette, aangeboden door de stad. André Rieu toonde zich zichtbaar verguld. „Tijdens het 100e concert afgelopen zomer hier op het Vrijthof kreeg ik tot mijn verrassing al een symbolische plaquette, daar werd ik heel emotioneel van. En nu ligt hier de echte plaquette, precies op de plek waar ik bij elk concert het plein oploop. Ik ben er echt heel erg trots op.”

Burgemeester Annemarie Penn legde samen met de musicus de laatste stenen om de bronzen plaquette heen. „Alle onderscheidingen van de stad Maastricht had hij al ontvangen. Maar we vonden dat we toch nog een bijzonder gebaar moesten maken en hier zijn we heel blij mee. Hij maakt voor onze stad promotie over heel de wereld. Een beter uithangbord kun je je niet bedenken.”

______________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu