Home > Interieur > 7 For All Mankind

7 For All Mankind

Daar, op nummer 17 van de Stokstraat, branden de lichtjes in de ruime boetiek van het high-end jeanslabel 7 For All Mankind. Het is een statig herenhuis met sierlijk goudachtige deuren. Eén blik door de grote etalages, en de huisstijl van het Amerikaanse label – een wit met hout getint interieur – komt je tegemoet. Evenals die zachte bries van blauw denim.

7Fam Maastricht 1 Origin

7 For All Mankind

7 For All Mankind werd in 2000 opgericht in California. Sinds 2014 heeft het ook een zaak in Maastricht. Naast het hoofdproduct jeans, gaat het ook over aanvullende kledingstukken zoals jurken, jassen of polo’s. Kortom, een premium denim lifestyle. Typerend aan de creaties is de Californische stijl: kwalitatief, geraffineerd maar met een nonchalante twist.

Bij 7 For All Mankind tellen details en innovatie. U shopt er dus geen standaardmaten, maar enkel kledingstukken die naadloos op uw lijf aansluiten. U kunt er terecht voor de modieuze stukken – zoals de high-rise of de flared jeans. Maar ook voor tijdloze klassiekers, geschikt voor een tal van gelegenheden.

Kerstshopping

Kerstmis vraagt om een chique outfit. Al eens gedacht aan denim? In de galerij hierboven staan enkele pronkstukken die de boetiekhouders van 7 For All Mankind Maastricht voor u selecteerden. Het is slechts een tipje van de sluier. Voor meer gespecialiseerd advies verwelkomen zij u graag in hun boetiek in het Stokstraatkwartier.

7Fam Xmas Collection

 

7 For All Mankind Maastricht

Stokstraat 17

+31 433255831

 

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu