Home > Mode en Beauty > Fashionmom

Fashionmom

Auteur: Yoëlle Smith

Zondag is het Moederdag: dé dag dat jij je moeder, partner of die ene vriendin die single mom is, even lekker in het zonnetje zet.

Niets kan tippen aan een liefdevol ontbijtje op bed. Maar mocht je nou toch willen uitpakken met iets speciaals dan hebben wij hier 6 exclusieve fashionitems die zeer zeker op de wishlist staan van elke mom.

Mini me
Dé Instagram hype op dit moment en echt een must voor elke moeder die een dochtertje heeft tussen de 0 en 8 jaar. We worden er op Instagram mee doodgegooid: van die knappe moeders die zes weken postpartum alweer in bikini shinen met een gezonde goedgevulde baby op de arm, in precies hetzelfde outfitje. Hoe de zogeheten Instamums zo snel weer fit en in shape zijn, zullen we een andere keer bespreken. Maar die matching outfits zijn hoe dan ook enorm schattig! Dat wil je toch?!

Vele merken hebben er al op ingespeeld en nu komen ook de high street merken met hun Twinning moeder-dochter collecties. Zo ook de nieuwe mini me collectie van H&M. Wedden dat dit Moederdag cadeautje niet mis kan gaan?

https://www2.hm.com/nl_nl/dames/shop-by-feature/1289c-you-and-me.html

 

Oversized zonnebril
Hoewel we steeds meer kleine, gekke zonnebrilletjes zien bij influencers, modellen en beroemdheden; moeten we dat voor onze moeders niet willen. De grote variant is overigens ook nog hartstikke hip en laat onze mums eruitzien en voelen als echte diva’s. Ook erg handig om even undercover de stad in te gaan en perfect om oneffenheden zoals wallen en  donkere kringen tijdelijk te verbergen. Miranda Priestly (lees: The Devils Wears Prada) got nothing on your mom!
Gucci zonnebril via Schmeck Eyewear, € 290

https://schmeckeyewear.com/gucci-gg0102s-001.html

 

Sokken 2.0
Voor de durfal-moeders onder ons. Je kent het wel die leuke moeder die wel houdt van een kek kapsel en gewaagde kleding. Voor deze moeders hebben we het ultieme cadeau: Sokken! Dat sokken als suf worden beschouwd en meer iets zijn voor Vaderdag is vanaf nu verleden tijd. Zeker nu ‘Sock My Feet’ twee soorten speciale Moederdag sokken uitbrengt. De stoere sokken brengen je casual outfit gelijk naar een hoger level. Lovin’ it!

https://www.sockmyfeet.com/women/new.html

Cocooning
Mama’s mogen ook een dagje rust van de fulltime job die nooit stopt, a.k.a. het moederschap. Maar wanneer ze dit doen spotten we ze om de een of andere reden altijd in een – zoals wij op z’n Limburgs zeggen – loemelig pakje. Ook bekend als het huispak of een bij elkaar geraapte pyamaset die al de nodige jaren is meegegaan en inmiddels is voorzien van vlekken die er niet uitgaan en gaten die niet meer te dichten zijn. Maar ja, dat pakje zit zó lekker. Jammer mam, mooie loungewear kan naast fashionable ook super comfortabel zijn. Tijd om gedag te zeggen tegen je favoriete loemel. Haar partner zal je voor eeuwig dankbaar zijn.

https://www.hanroshop.nl/nl/

Japans geluk
Persoonlijke ontwikkeling en gezondheid is zó fashionable anno nu onder de fashionmoms. Jouw moeder kan daar natuurlijk niet aan voorbij gaan. Dit boek gaat over het Japanse geheim van een lang en gelukkig leven. Enne, uiteindelijk is dát waar wij allemaal naar streven. Een beetje zweverig en namasté is oké.
Ikigai is geschreven door Hector Garcia, € 15,99

https://www.bol.com/nl/f/ikigai/9200000060212721/

Bling bling Breakfast at Tiffany’s
Dankzij de filmklassieker Breakfast at Tiffany’s voeg ik al sinds ik tienermeisje was juwelen en accessoires van Tiffany & Co aan mijn garderobe toe. Ook droomde ik altijd van een verlovingsring die uit het emerald groene doosje van Tiffany’s kwam. Uiteraard hangt hier wel een prijskaartje aan en dat is zeker niet voor elke dochter of partner te betalen. Wel kun je – wanneer je een goede baan hebt en geniet van luxe vakanties – nagaan hoeveel jouw moeder of vrouw voor je doet en dat zij ook op zijn tijd iets heel speciaals en tijdloos terugverdiend. Natuurlijk is dit voor iedereen persoonlijk. Maar een vrouw – jong of oud –  zou bij het zien van het emerald groene doosje niet snel een vies gezicht trekken. Daarop heeft ook Tiffany & Co ingespeeld met hun speciale Moederdag collectie.

 

 

______________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

 

 

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu