Home > Kunst en Cultuur > YUP Hasselt: Het nieuwe budgethotel

YUP Hasselt: Het nieuwe budgethotel

Hasselt krijgt er een nieuw hotel concept bij. De hotelgroep Different Hotels gaat half juli van start met het YUP Hotel. Een budget hotel gelegen aan de Thonissenlaan in Hasselt. Het hotel komt in het voormalige Ibis hotel. De officiële opening van YUP is op zeven september.

 

YUP – Young Urban Professional

Yup Hotel is voor hotelgasten die op zoek zijn naar ontspanning, houden van comfort, service en de stijl van een boetiekhotel. Het hotel onderscheidt zich van andere hotels door de lage prijsklasse. Vanaf 39 euro kun je een kamer boeken bij YUP. Bij het hotel krijg je bovendien een prima ontbijtje voorgeschoteld. Geniet van sushi, goede koffie en andere snacks.

YUP heeft 59 YUP-cabins, deze slim ingerichte kamers zijn twaalf vierkante meter. Ze zijn voorzien van een cocoon bed, airco, een multifunctioneel lcd scherm, gratis Wi-Fi, regenstorm douche, haardroger, een grote spiegel en gouden Yuppie douchegel.

YUP Hotel maakt deel uit van de van oorsprong Belgisch-Limburgse hotelgroep Different Hotels. Deze hotelgroep heeft in totaal tien hotels in Limburg en een hotel in Antwerpen.

Meer info vind je hier

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu