Home > Mode en Beauty > Volop keuze tijdens de Lammy Dagen

Volop keuze tijdens de Lammy Dagen

Ook dit jaar zijn ze er weer: de Lammy Dagen bij Rademakers FF in Sittard. Tussen 15 september en 15 oktober stel je bij Rademakers FF je eigen droomlammy – op basis van de laatste modetrends – samen, met keuze uit meer dan vijftig modellen, twintig verschillende kleuren en vele opties qua design.

Extra veel keuze
,,De Lammy Dagen zijn speciaal in het leven geroepen om liefhebbers van lammycoats een nagenoeg onbeperkte keuze te kunnen bieden”,  vertelt eigenaresse Helma Rademakers. ,,We bieden door het hele jaar heen een ruim aanbod aan modellen en designs. Deze collectie wordt tijdens de Lammy Dagen nog eens extra aangevuld met nóg meer kleuren, modellen en designs, zodat iedereen zijn of haar eigen droomlammy kan samenstellen.”

Trend shoppen
Dit jaar heeft Rademakers FF een extra ‘lichtgewicht’-collectie toegevoegd. ,,Voor dames én nu ook voor heren. Ook spelen we met onze collecties in op de laatste trends binnen de modewereld. Zo zien we dit najaar veel warme tinten terug in onze collectie. Lengtes gaan tot over de knie, oversized modellen voor een ‘edgy look’ en we zien de cape terug.”

De perfecte lammy
Tijdens de Lammy Dagen krijgt iedereen de gelegenheid om zijn of haar perfecte lammy te passen, vergelijken en te kiezen. Tevens wordt elke lammycoat tijdens de Lammy Dagen zonder meerprijs op maat gemaakt. ,,In ons eigen atelier, met passie en volledig afgestemd op een persoon. Dat voelt niet alleen bijzonder, maar is ook gewoon heel bijzonder”, vult Helma Rademakers aan.

 

_______________________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

 

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu