Home > Culinair > Freddy Pants Room in Maastricht

Freddy Pants Room in Maastricht

Het Italiaans modemerk Freddy opent haar eerste flagshipstore in Nederland in Maastricht. In de zaak, gelegen aan het Sint-Amorsplein, worden de populairste jeans van het merk verkocht.

Foto’s: Ruben Reehorst

Concreet betekent dat een uitgebreide collectie met als knapste hebbeding: de gepatenteerde Freddy Wr.Up push-up pants die eenieders billen een lift geven. De strategisch naden van deze jeans – de zogeheten ‘Wr.Up technologie’ – ondersteunen de heupen en de bilpartij van een vrouw op een natuurlijke manier en geeft het geheel een Kim Kardashianesque vorm. De broeken zijn op dit moment wereldwijd een rage.

De opening van deze winkel in Maastricht is voor de eigenaren een schot in de roos. Ze willen op dit elan verder en schenken daarom dan ook nog vandaag aan alle aanwezigen een glaasje prosecco, zodat deze mensen in stijl de nieuwste Limburgse fashion hotspot kunnen ontdekken.

De Maastrichtse winkel van Freddy ligt aan het Sint-Amorsplein 14 te Maastricht. Te ver weg? De broeken zijn ook online te bestellen op www.freddypantroom.nl.

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.