Home > Mode en Beauty > Nieuwe zaak K-Atelier combineert twee functies

Nieuwe zaak K-Atelier combineert twee functies

De nieuwe zaak van K-Atelier in de Bredestraat 35 in Maastricht combineert twee functies. Aan de voorkant is er veel ruimte voor het tonen van exclusieve herenmode met vooraanstaande Italiaanse merken. En aan de achterkant vinden we het atelier van de kleermaker Ilyas Kaya, die inmiddels tot ver buiten de landsgrenzen bekend is vanwege zijn echte ambachtelijke handwerk, waarmee hij waarschijnlijk uniek is in de hele Benelux.

Kostuums en andere kledingstukken kunnen door Ilyas Kaya nog volledig met de hand gemaakt worden, waarbij de keuze voor de stoffen wordt bepaald naar de wensen van de klant.

Op de drukke opening waren er veel klanten uit de wijde omtrek enook  collega-ondernemers kwamen een bloemetje brengen en een drankje halen. Met de nieuwe zaak van K-Atelier heeft de Bredestraat, gelegen tussen het OLV-plein en het Vrijthof, weer aan allure gewonnen.

hide auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.