Home > Branded content > Droombruiloft in het oudste wijnhuis van Nederland

Droombruiloft in het oudste wijnhuis van Nederland

Een prachtlocatie die historie ademt, waar altijd genoeg champagne is en waar de sfeer het hele jaar door romantisch en intiem is. In het hart van Maastricht, op steenworp afstand van de Markt en het Vrijthof, ligt Thiessen Wijnkoopers: wijnhuis én droomlocatie voor een zorgeloze bruiloft.

Locaties

Eeuwenoude gewelvenkelders, intieme proeflokalen, een met zonlicht overgoten Orangerie, de binnentuin met stadswijngaard, zelfs tussen de wijnvaten. Bij Thiessen Wijnkoopers vier je je hele bruiloft onder één dak, maar wel elk hoogtepunt in een andere entourage. Zo voelt het ieder moment van de dag alsof je op een nieuwe locatie bent, zonder dat je daarvoor hoeft te reizen. Het gemak van alles onder één dak.

Wijn

Zeg je ‘Thiessen’, dan zeg je als vanzelfsprekend ‘Wijn(koopers)’. Toch hoef je geen groot wijnliefhebber of -connaisseur te zijn om op deze idyllische locatie te trouwen. Voor het bruidspaar dat wenst alles uit te (wijn)kast te trekken is er een zeer riante wijnkelder gevuld met de meest bijzondere wijnen ter wereld. Op het menu staan echter ook mooie, met zorg geselecteerde huiswijnen en bier.

En dat geldt voor alle facetten van de trouwerij. Binnen de veelzijdige entourage van Thiessen kan de hele dag aangepast worden naar de specifieke wensen van het bruidspaar. Of je nu kiest voor een walking dinner met uitsluitend streekproducten, of voor een verfijnd Italiaans vijfgangendiner aan tafels ingedekt met mooi glaswerk en tafellinnen; of je nu live muziek wilt of een dj, alles is mogelijk.

Zorgeloos

Trouwen bij Thiessen betekent een wereld van mogelijkheden. Toch kun jij gegarandeerd zorgeloos van jouw trouwdag genieten: jij maakt de keuze die bij jou past, de rest wordt geregeld door Thiessen Wijnkoopers. Zij kennen de locatie door en door en zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Het enige wat jij hoeft te doen is ‘JA’ zeggen en volop genieten.

Droomhuwelijk in elk seizoen

Als officiële trouwlocatie biedt Thiessen Wijnkoopers alles wat je nodig hebt voor een warme, sfeervolle bruiloft. Met flexibele en veelzijdige binnenruimtes garanderen ze een onvergetelijk dag, ongeacht het seizoen.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.