Home > Chapeau Community > Regen kan de pret niet drukken bij Chapeau Invitational Golf Tournament

Regen kan de pret niet drukken bij Chapeau Invitational Golf Tournament

Bij de Koninklijke Limburg Golfclub in Houthalen werd maandag een ‘inhaalwedstrijd’ gespeeld van het Chapeau Invitational Golf Tournament. Eigenlijk had de derde editie van het toernooi al in juli plaats moeten vinden, maar deze werd toen afgelast vanwege de hitte. Een verstandige beslissing van de organisatie want het kwik zou die dag uiteindelijk oplopen tot bijna 40 graden.

 

Zestig ondernemers en managers verzamelen zich daarom, met een paar maanden vertraging, maandag alsnog in de vroege ochtend op het prachtige golfcomplex in Belgisch-Limburg. Bij het inslaan op de driving range blijkt al dat de weergoden opnieuw niet meewerken en het deze keer geen te hete, maar een te natte dag zal worden. Gelukkig kan de regen de pret bij de sportieve ondernemers niet drukken. Een glaasje bubbels en/of AIX rosé, die op de baan worden geserveerd, helpen natuurlijk ook mee bij het creëren van een ‘positieve setting.’ Tijdens de borrel in het clubhuis, krijgen de golfers uitgebreid de kans om -droog!- na te praten over hun sportieve prestaties tijdens dit regenachtige toernooi.

Eind van de middag verplaatst het gezelschap zich naar Nederlands-Limburg waar op Château St. Gerlach,bij een uitgebreide barbecue, de prijsuitreiking plaatsvindt. Het Chapeau Invitational Golf Tournament is een samenwerking van Oostwegel Collection, Veza Vastgoed en Chapeau Magazine, en werd mede mogelijk gemaakt door Tijs & Cyril Makelaardij, Bentley Maastricht en AIX.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.