Home > Branded content > Groter in Wonen voor totaaloplossingen in interieurs

Groter in Wonen voor totaaloplossingen in interieurs

Midden in het Heuvelland ligt het pittoreske Gronsveld. Een mooi adres voor natuur en terras, maar ook een perfecte plek voor woninginrichting. Want in hartje Gronsveld ligt groter in wonen.

Veel interieurliefhebbers weten Groter in Wonen inmiddels te vinden. Althans, de hoofdvestiging in Maastricht Noord. Daar ligt 6.000 m2 aan woonplezier. In de verschillende stijl-studio’s laat de enorme selectie aan meubels en interieur-oplossingen niets te wensen over. Maar er is meer. Want sinds vorig jaar hebben de eigenaren Stefan en Lotte een tweede vestiging, in de Stationsstraat in Gronsveld. In dit pand was tot voor kort Gorissen Sfeervol Wonen gevestigd, een interieurwinkel die al sinds de jaren zestig een begrip was in de omgeving.

„Het pand zit al jaren in de familie. Mijn opa is hier als ondernemer begonnen en vervolgens startten mijn moeder en oom hier de interieurzaak. Ik heb hier zelf als kind naast gewoond, en de enorme achtertuin, die nu bij de zaak is getrokken, was mijn speeltuin. Daar heb ik goed kunnen oefenen. Nu ‘speel’ ik hier elke dag”, lacht Stefan. Sinds de overname heeft het duo het een en ander aangepast. Zo is de winkel flink geüpdatet en heeft ook deze vestiging het typische Groter in Wonen-‘sausje’ gekregen. „We vinden het belangrijk dat beide winkels in lijn zijn met elkaar. De winkel in Maastricht is gericht op interieur – meubels en accessoires – terwijl de vestiging in Gronsveld focust op de basis: raam- en wanddecoratie, vloerbekleding en zonwering. Bezoek beide winkels samen en je vindt als klant echt alles wat je nodig hebt voor een volledig nieuw interieur.”

Een totaaloplossing dus. Dat wil Stefan nog maar even benadrukken. Je kunt werkelijk alles uit handen geven bij Groter in Wonen: techniek, ontwerp, inmeten, inrichten, you name it. Een geheel nieuw interieur wordt van begin tot eind geregeld. Stefan: „Veel mensen willen ontzorgd worden, en dat doen we voor ze. Alleen een vloer of gordijnen uitzoeken kan natuurlijk. Maar de ervaring leert: er is zoveel moois, je gaat al snel met meer naar huis.”

Galjoenweg 35 – Maastricht (NL) / Stationsstraat 7 – Gronsveld (NL) – groterinwonen.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.