Home > Branded content > Genieten van je nieuwe (t)huis

Genieten van je nieuwe (t)huis

Ben je op zoek naar een fijne plek in Spanje? Een villa of appartement waar je je helemaal thuis kunt voelen? Je tweede huis? Of overweeg je om je permanent in Spanje te vestigen? Voordat je zo’n beslissing neemt, wil je je goed informeren en je ter plekke oriënteren. Puurspanje is meer dan een makelaar!

Puurspanje is dé specialist als je op zoek bent naar een woning in de regio Costa Cálida en Costa Blanca Zuid. Het familiebedrijf verruilde Limburg voor het Zonnige Zuiden en kent − met meer dan vijftien jaar wonen en werken in de regio − de regio op zijn duimpje. Kent ook alle nieuwbouwprojecten en begeleidt persoonlijk het gehele aankoopen bouwproces. Vastgoed aankopen in het buitenland is een vak, de weten regelgeving is anders dan in Nederland en Vlaanderen en het is belangrijk dat alles honderd procent klopt.

Persoonlijk kennismaken
„Wij willen je graag leren kennen zodat we je wensen en verwachtingen kunnen inventariseren en je een passend aanbod kunnen doen. Dat gaat het beste in een persoonlijk gesprek, telefonisch, of op een van de beurzen en events die Puurspanje bijwoont of organiseert. Tijdens een bezoek ter plaatse laten we je kennismaken met de regio en de woningen die passen bij jouw wensen en verwachtingen. Kijken, vergelijken maar vooral ook voelen is daarbij heel belangrijk.

Nu genieten is belangrijk
Daphne van Puurspanje: „Onze klanten zijn heel divers. Waren het in het begin vooral zestigplussers die op zoek waren naar een tweede woning, vandaag de dag zijn het ook dertigers, veertigers en vijftigers die willen genieten en een interessante belegging zoeken voor hun geld. Nu genieten is het nieuwe later. Ze zoeken naar een zinvolle besteding van hun geld. Ze wonen liever in hun spaargeld dan het op de bank te zetten. Wij wonen zelf in deze regio en hebben contacten met de partijen die nieuwe woningen bouwen. Het zijn gerenommeerde bedrijven, wij checken projecten op voorhand zodat we kwalitatieve producten kunnen aanbieden. Je wilt immers een goede partij die je nieuwe huis gaat bouwen.”

Alles tot in detail doornemen„
Samen met Puurspanje maak je een keuze voor het type woning dat bij je past. Dit kan een vakantiewoning zijn, al dan niet gecombineerd met ver-huur, of bijvoorbeeld een woning om permanent in woonomgevingte wonen. Zo hebben we voor iedere woonwens een passende woning. Puurspanje kiest samen met jou de materialen, past daar waar gewenst de indeling aan en volgt het gehele dos-sier op. Op die manier kunnen woningen op maat aangepast worden en zijn ze uniek. Tevens heeft Puurspanje contacten die de verhuur van het vastgoed verzorgen, de sleutel-overdracht en inspectie van de woning bij het in- en uitchecken regelen.”

Specialist van de regio
„Als je een specifieke regio vertegenwoordigt, dan moet je er ook zelf wonen. Alleen dan kun je de service verlenen die wij leveren. Wij vinden het belangrijk om onze klanten optimaal te ontzorgen zodat zij deze nieuwe en belangrijke stap in hun leven met een gerust hart kunnen zetten. Iedereen heeft andere wensen en zit in een andere levensfase. Onze klanten vinden het zeer prettig dat wij hun taal spreken, we zijn immers nauw betrokken bij een belangrijke en spannende stap in hun leven.

”Bienvenido a España, voel je welkom bij Puurspanje!
Op de website www.puurspanje.nl vind je altijd het meest actuele aanbod van villa’s en appartementen.
Puurspanje: meer dan een makelaar.

San Javier, Murcia Spanje – www.puurspanje.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu