Home > Branded content > ‘Beyond boundaries’ vergaderen in MECC Maastricht

‘Beyond boundaries’ vergaderen in MECC Maastricht

Na een twee jaar durende en vijftig miljoen euro kostende upgrade en uitbreiding, heeft MECC Maastricht niet alleen alles in huis voor grote beurzen en congressen, maar ook voor zakelijke meetings in alle soorten en maten.

Weg van kantoor

Het is misschien niet ieders favoriete bezigheid, maar vergaderen is essentieel voor een succesvolle bedrijfsvoering. En na een lange periode van online vergaderen zijn we er weer aan toe: real life meetings. Dit najaar staat als vanouds weer bol van de fysieke zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. De kwaliteit van die meetings hangt voor een belangrijk deel af van de omgeving. Om die reden kiezen bedrijven vaak voor een samenkomst ‘buiten de deur’. Samenkomen op een externe locatie, weg van kantoor, wakkert immers de creativiteit aan. Omdat je er ongestoord kunt vergaderen verhoogt het bovendien de productiviteit. En, last but not least, wordt vergaderen ook een beetje leuker door change of scenery, zeker als dat gebeurt in state-of-the-art ruimtes in een compleet vernieuwd congrescentrum waar mensen graag een kijkje komen nemen.

Voor alle bijeenkomsten

MECC Maastricht geniet, ook internationaal, met name bekendheid vanwege de grote beurzen, congressen en evenementen zoals TEFAF, JIM en InterClassics. Maar waar mensen zich minder van bewust zijn is dat MECC Maastricht ook de perfecte locatie is voor zakelijke bijeenkomsten zoals boardmeetings, productpresentaties, algemene ledenvergaderingen, MT-meetings en interactieve heisessies. Al dan niet met lunch, diner of afsluitende borrel.

Ruimtes en faciliteiten

Het prachtig gerenoveerde Maastrichtse congrescentrum biedt 55 splinternieuwe vergaderruimtes die flexibel zijn in opstelling en daardoor geschikt voor grote en kleine groepen. De ruimtes zijn stuk voor stuk prachtig ingericht en voorzien van grote televisies, (vanzelfsprekend) wifi en audio en alle gewenste technische set-ups zijn mogelijk. Dat, in combinatie met goede bereikbaarheid en ruime parkeerfaciliteiten, maakt het MECC een perfecte locatie, ook voor vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten. Gemeente Maastricht, Universiteit Maastricht, Provincie Limburg en Medtronic hebben dit ervaren en zijn inmiddels vaste klant.

Ervaring en netwerk ingezet

Door de jarenlange ervaring van MECC Maastricht met het organiseren van verschillende meetings en events kan het elk bedrijf op alle gebied ontzorgen. Het MECC gaat daarin beyond boundaries in zijn service, dat wil zeggen: niks is te gek, alles is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de private dining-mogelijkheid in een aparte, sfeervolle ruimte boven Bar Bistro SAAM (zie foto). De hoogwaardige catering wordt verzorgd door preferred partner Vermaat Groep, specialist in horeca op-maat en bekend van onder andere het RIJKS, La Place en Circuit Zandvoort. Maar uiteraard blijft eigen cateringinvulling ook mogelijk.

Kleine footprint

Goed om te weten is verder dat MECC Maastricht in het bezit is van het internationale keurmerk Green Key Label Gold. Het is daarmee een duurzaam bedrijf dat onder andere zuinig omgaat met energie en water, milieuvriendelijk schoonmaakt, recyclet en doordachte keuzes maakt waar het gaat om biologische voeding en producten met een keurmerk. Een absolute must in het huidige tijdsbeeld.

Nationale campagne

Dit najaar start de nieuwe campagne High five from your boss, want iedereen die zo’n perfect georganiseerde locatie boekt voor welke zakelijke bijeenkomst dan ook, krijgt zeker een high five van de baas. Een campagne
met een knipoog naar secretaresses, office managers en personal assistants die in hun functie voor perfectie gaan en dit bij MECC Maastricht uit handen kunnen geven

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.