Home > Branded content > Vague al 25 jaar stijlvolle salon

Vague al 25 jaar stijlvolle salon

Vague Coiffure in Maastricht viert het 25-jarig bestaan. Deze stijlvolle salon in het bekende Stokstraatkwartier in hartje Maastricht  is al lang een begrip in de hele regio en daarbuiten. Onder leiding van eigenaresse Son Abas zorgt een professioneel team van eerste klas coiffeuses voor de beste behandelingen en gastvrije ontvangst. Al die tijd wordt gewerkt met het internationale topproduct RedKen

Op 15 augustus 1995 opende Vague Coiffure haar deuren aan Het Bat 6 en vanaf het begin was het een succes. De naam van Son Abas was al bekend doordat ze voorheen werkte bij de toendertijd succesvolle salon op het vlakbij gelegen OLV-plein. Toen de eigenaren daarvan besloten om naar België te verhuizen, begon Son meteen haar eigen zaak om de hoek. De geleverde kwaliteit zorgde meteen voor een vaste schare aan klanten die kwaliteit en service voorop stelden. De zaak groeide uit z’n jasje en toen zich een aantal jaren geleden de kans voordeed om te verhuizen naar een grotere locatie twee deuren verderop, was de beslissing gauw genomen. Na een flinke verbouwing werd daar de nieuwe zaak van Vague geopend met veel ramen, hoge plafonds en authentieke Venetiaanse kroonluchters. Een comfortabele, ruime salon waarin de klanten zich helemaal op hun gemak voelen. Het devies van Son Abas is dat je hard moet werken en de klanten zoveel mogelijk in de watten dient te leggen. „Laat de mensen zien wat je waard bent en wat je kunt. Geloof in jezelf en je product, zo houd ik mijn team ook altijd voor.”Zij zweert bij de kwaliteitsproducten van het Amerikaanse merk RedKen.„Ik haal de beste resultaten met dit product. De haarverf is op olie gebaseerd en geeft daardoor het haar een vitale boost en laat het enorm glanzen.” Alle Red-Ken-producten zijn huid- en haarvriendelijk.

Blijf trouw aan jezelf 
Een kwart eeuw knippen, kleuren en stylen, het betekent ook meegaan met de tijd. Son volgt de mode op de voet, zowel in fashion als haartrends. Maar haar echte geheim is om dichtbij zichzelf te blijven. Mode is veranderlijk, stijl is tijdloos.„Als mensen groen of blauw haar willen dan kan ik hier niet in mee gaan. En als het haar té beschadigd is om een bepaalde wens uit te voeren, raad ik dit mijn klant af en doe ik een stap terug. Ik zie het als mijn plicht om de klant eerlijk en oprecht advies te geven. Ik ben dit vak gaan uitoefenen omdat ik men-sen mooi wil maken, dat ze bij wijze van spreken dansend de deur uit gaan en zich goed en zelfverzekerd voelen.”

Klanten van overal
Voor een bezoek aan deze salon komen mensen van heinde en verre. Naast dat Vague een bekende naam in de regio is, bestaat zowat bijna de helft van haar vaste klanten uit mensen erbuiten. Vanuit Amsterdam, Den Haag, Duitsland en België reizen de klanten naar Maastricht voor een mooie coupe bij Vague. De klantenkring is bovendien breed. „De hele familie komt over de vloer, van 2 tot 90. En de laatste tijd ook veel studentes. Ik vind het geweldig als zo’n vlotte, jonge meid vervolgens met zwierige haren naar buiten gaat.”Een beleving is het zeker. Van een sierlijk opgemaakt Blan-che Dael koffiebordje tot huisgemaakte amuses. Die warme gastvrijheid is net dat beetje extra dat Vague zo bijzonder en one of a kind maakt. Dat beetje extra zit hem in alles: het pamperen van de klanten, de harmonieuze omgeving en het vertrouwde gevoel van hoge kwaliteit. De zilveren mijlpaal is er niet voor niks gekomen.

Jubileum

Om het 25-jarig jubileum te vieren geeft Vague dit najaar 25 vouchers ter waarde van een knipbeurt, incl. wassen en föhnen, cadeau aan de lezers van Chapeau Magazine. Wil jij je door Son en haar team in de watten laten leggen? Stuur een mailtje met je naam en adresgegevens naar son@vague.nl en wie weet win jij een van de vouchers! Aanmelden kan tot 11 oktober 2020.

Het Bat 8, Maastricht (NL)  – +31  (0)43 325 7562 – vague.nl

show auteur

Auteur: Yoëlle Smith

Fashionista met een open mind voor inspiratie

Yoëlle Smith

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu