Home > Society > Reserveer nu je standruimte voor de Chapeau Château Fair

Reserveer nu je standruimte voor de Chapeau Château Fair

Auteur: Demy Janssen

De succesvolle Chapeau Château Fair keert ook dit jaar terug. Op zondag 23 juni krijgen relaties van Chapeau Magazine en Château St. Gerlach de gelegenheid om op het fraai gelegen kasteeldomein klanten te ontvangen, nieuwe klanten te ontmoeten en hun diensten of producten te presenteren.

Editie 2017 en 2018

De eerste editie van de Chapeau Château Fair vond plaats in 2017. De exclusieve lifestylefair werd georganiseerd ter ere van het 20-jarig jubileum van zowel Chapeau Magazine als Château St. Gerlach. Het initiatief bleek dermate succesvol dat werd besloten er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.

Op de eerste twee edities heeft de organisatie het aantal standhouders en het aantal bezoekers zien groeien. Op 24 juni 2018 stonden er 25 standhouders op het gazon voor het romantische kasteel in Houthem St. Gerlach en daar kwamen ruim 2000 bezoekers op af.

Uitgebreider

De organisatie druk in de weer met het doorontwikkelen van het concept van de Chapeau Château Fair. Zo is er meer ruimtee voor de preview en zal de culinaire omlijsting nog uitgebreider zijn dan voorheen.

Ook wordt dit jaar het Chapeau Château Grand Café in het leven geroepen. Deze staat aan het begin van het gazon en zal ervoor zorgen dat de gezelligheid de hele dag over de beurs verdeeld is.

Mogelijkheden

Bedrijven die tijdens de Chapeau Château Fair op zondag 23 juni 2019 hun producten of diensten willen presenteren aan de bezoekers van de Chapeau Chateau Fair kunnen contact opnemen met Xavier Cortenraedt (Brandmanager Chapeau) voor de mogelijkheden, via xavier.cortenraedt@chapeaumagazine.com. Kijk voor meer informatie op www.chapeauchateaufair.nl

________________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.