Home > Mode en Beauty > ‘Als je je lekker voelt, straal je dat ook uit’

‘Als je je lekker voelt, straal je dat ook uit’

Auteur: Tedje van Gils

In het kader van Internationale Vrouwendag lanceert LaDress een bijzondere videoreeks over empowerment. In deze video’s deelt oprichter Simone van Trojen haar open en eerlijke gedachten over het leven.

Simone van Trojen had een droom die uitmondde in een prachtig avontuur. Na het afronden van haar rechtenstudie werkte ze een aantal jaar als bedrijfsleider. Jarenlang was zij op zoek naar dat ene multifunctionele jurkje, passend bij de verschillende rollen die zij vervulde. Een zoektocht die haar er in 2006 toe bracht om haar eigen droomjurk te creëren: LaDress. Tegenwoordig combineert Simone het moederschap, haar huwelijk, een eigen onderneming en een rijk sociaal leven. 

Inspiratie, tips & tricks
Dagelijks wordt Simone gevraagd hoe zij alle ballen in de lucht weet te houden en wat haar ultieme mode- en beautytricks zijn. Vanuit de behoefte een diepere connectie met LaDress klanten te maken, besloot Simone dit in de vorm van een wekelijkse video te doen. In deze video’s deelt Simone haar gedachten over het leven, LaDress en meer. Open en eerlijk. In de hoop kijkers te voorzien van nieuwe ideeën, inspiratie, tips en een feel good moment.  

International Women’s Day
Wat is een beter moment om ‘By Simone’ te lanceren dan Internationale Vrouwendag? Het perfecte jurkje voor iedere gelegenheid staat namelijk symbool voor empowerment. Het leven draait niet om je uiterlijk, maar wanneer je je goed voelt dan straal je dat uit en dan kun je meer. Female empowerment, het volgen van je hart en het supporten van vrouwen onder elkaar, staat dan ook centraal in de eerste video.  

Bekijk de video hieronder.

Om deze video te kunnen bekijken moet je de statistics, marketing cookies accepteren.

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu