Home > Mode en Beauty > SESSIBON-productie CTWLK voor het eerst gestreamd op Snetch

SESSIBON-productie CTWLK voor het eerst gestreamd op Snetch

De komende dagen – van 27 tot en met 30 augustus – verzorgt SESSIBON in samenwerking met de gemeente Maastricht de derde editie van CTWLK. Het betreft een online- en offlinefashionshow waarin de krachten van kenmerkende Maastrichtse, nationale en internationale merken, lokale boetieks en de creatieve maakindustrie zijn gebundeld.

De shows zijn live te zien in Studio Radium aan de Frontweg in Maastricht, waarna de shows ook achteraf ‘on demand’ zijn te bekijken op het nieuwe streaming platform Snetch.

 Het programma bestaat uit twee unieke shows: Brands of Maastricht – een fashionshow met diverse merken en retailers, en Meet Maastricht Creatives – een creatieve show in het teken van Maastrichtse makers. CTWLK gaat de verhalen van de brands vertellen middels een ‘totaalbeleving’. Deze wordt verder versterkt door beeld, muziek, performances, choreografie en natuurlijk publiek. Een greep uit de partners tijdens deze editie: Mosae Forum, VILA, Dr. Martens, Studio Heey, Lost with the new en DenimX.

Dit jaar wordt CTWLK gestreamd op het nieuwste streaming platform, Snetch. Via het nieuwe platform Snetch kan iedereen als het ware vanaf de eerste rij meekijken. Door middel van ‘click and buy’ is het mogelijk om producten direct aan te schaffen. Daarnaast worden tijdens de shows diverse kortingen en acties gedeeld.

Kijk voor de volledige line-up op www.ctwlk.nl De shows zijn te bewonderen via snetch.com.

Het programma van de derde editie van CTWLK in het kort:

27 augustus | Brands of Maastricht – invite only in Studio Radium
28 augustus | Meet Maastricht Creatives – invite only in Studio Radium
29 augustus | Brands of Maastricht – snetch.com
30 augustus | Meet Maastricht Creatives – snetch.com

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.