Home > Mode en Beauty > De trends van het voorjaar bij Marc Cain

De trends van het voorjaar bij Marc Cain

Het is vaste prik in Maastricht: medio maart, zo rond de periode van kunstbeurs TEFAF, vindt bij modewinkel Marc Cain in de Plankstraat de preview van het aankomend seizoen plaats. Vaste klanten en toevallige voorbijgangers kunnen hier als eerste een blik werpen op wat het exclusieve damesmodemerk het komende seizoen in petto heeft.

Deze modeshow wordt elk jaar gehouden op de tweede donderdag van maart. Vanwege de grote belangstelling zelf drie maal achter elkaar: in de middag, aan het einde van de middag en ’s avonds. Alle drie de shows worden gelopen door dezelfde drie modellen en gepresenteerd door Ferry de Graaf.

Om het geheel een extra feestelijk tintje te geven trakteerde top-storemanager Wendy Esters alle aanwezigen – geheel in TEFAF-stijl – op een lekker glaasje bubbels in combinatie met diverse mondvermaakjes. Ook de andere dames van het team zorgden dat niemand iets te kort kwam. Tevens voorzagen zij de klanten, die ze vaak al vele jaren kennen, van deskundig kledingadvies.

Tijdens de modeshow werden diverse trends gepresenteerd: krachtige kleuren, energieke power looks, statement-breisels en een mix & match van bloemenmotieven, grafische patronen en nieuwe dierenprints.

 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu