Home > Mode en Beauty > Op zoek naar de mooiste communieschoenen

Op zoek naar de mooiste communieschoenen

Het voorjaar komt er weer aan. Traditioneel de tijd van de communiefeesten. Ben je niet katholiek maar wil je de ‘jaren van verstand’ voor jouw kind toch op een speciale manier inluiden, organiseer dan een lentefeest. Wat het ook wordt, op deze bijzondere dag is je zoon of dochter het stralend middelpunt! En daar horen natuurlijk een mooie outfit én nieuwe schoenen bij.

Wil je een ruime keuze, van goede basics tot gedurfde trends, stap binnen bij La Bottega in Hasselt. Op de uitgebreide kinderschoenenafdeling vind je het perfecte paar om de communie-outfit compleet te maken. Ga je voor een klassieke gaatjesschoen, een metalic sneaker, een prinsessenballerina of misschien wel witte cowboylaarzen? De collectie van La Bottega bestaat uit kwalitatieve schoenen die ook na het feest nog een hele tijd mee kunnen. En als je er niet helemaal uitkomt, kun je je altijd laten adviseren door een van de stylisten.

Tip: Is je zoon of dochter moe van het passen? Neem een break in Bistro Bottega met een verse smoothie.

Samen stralen
Natuurlijk wil de trotse moeder zich ook speciaal kleden op zo’n bijzondere dag. Ook hiervoor ben je bij La Bottega aan het juiste adres. Van mooie jurken tot hoge hakken en smaakvolle tassen. Bloemenprints, felle kleuren, mix van materialen en stijlen. La Bottega laat jullie samen stralen!

Goed om te weten: elke eerste zondag van de maand is er koopzondag (11.00-18.00 uur).

Paardsdemerstraat 9, Hasselt (BE) – www.labottega.be

show auteur

Auteur: Dewi Andoetoe

Nieuwsgierige allround tekstschrijver

Dewi Andoetoe

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.