Home > Business > Samenwerking BBB met Franse Equip’Hotel

Samenwerking BBB met Franse Equip’Hotel

Horecavakbeurzen BBB en Folie Culinaire gaan samenwerken met een van de toonaangevendste horecavakbeurzen van Europa, het Franse Equip’Hotel.

 

De bourgondische horecavakbeurs BBB en Folie Culinaire gaan samenwerken met een van de toonaangevendste horecavakbeurzen van Europa, het Franse Equip’Hotel.

Equip’Hotel is de internationale vakbeurs voor horecaprofessionals, met een uitgebreid aanbod van producten en diensten voor de hospitality- en cateringbranche. Het evenement vindt in 2016 voor de 51e keer plaats in Porte de Versailles in Parijs. Er komen naar verwachting ruim 110.000 bezoekers, 1.600 exposanten en 350 chefs, met in totaal 70 Michelin sterren.

Net als BBB en Folie Culinaire is Equip’Hotel een bron van inspiratie, een plek waar innovatieve trends en producten op het gebied van horeca worden gepresenteerd. Bij de beurzen wordt een uitgebreid randprogramma aangeboden, met uiteenlopende demonstraties en netwerkmogelijkheden.

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu