Home > Branded content > Het beste van de beauty-industrie komt samen in Meerssen

Het beste van de beauty-industrie komt samen in Meerssen

Welkom in het Huis van Hermens. Oftewel de mondaine zaak van Robin Hermens, waar het beste van de schoonheidsindustrie samenkomt. Samen met een internationaal team verrast hij er klanten met beautytechnieken waar onder anderen Meghan Markle bij zweert, een luxueuze merkenselectie en interieurinspiratie uit Londen en Parijs. Het team van de al succesvolle kapsalon deed jarenlang internationale inspiratie op en vertaalt dat vandaag in een schoonheidsboetiek van het hoogste niveau.

Beata Teclaw ter Beek, Robin Hermens, Andrea Gnjidic en Ruth Notermans.

Binnenwandelen in het Huis van Hermens voelt als binnenwandelen in een luxehotel. Zo’n hotel waar je op handen wordt gedragen en waar werkelijk alles mogelijk is. „Dat is ook exact wat we dagelijks willen waarmaken”, zegt eigenaar Robin Hermens. „We kijken met open blik naar de nieuwste ontwikkelingen in onze industrie, waardoor we op elke vraag een passend antwoord kunnen bieden. De klant is koning.” De door Ontwerpbureau Reiters ontworpen salon met internationale allures is dan ook niet overweldigend in zijn grootte, wel in zijn aanpak. De merkenselectie van de gloednieuwe parfumerie is er een waar kenners de mond van openvalt. Met wat geluk vind je de gekozen producten van onder meer Penhaligon’s, L’Artisan Parfumeur, Widian Memo en Simone Andreoli ook in Galéries La-fayette of Harrods, maar in Nederland is de combinatie uniek. Elke maand komen er nieuwe wondermiddeltjes voor huid en haar bij – steeds zorgvuldig uitgekozen op basis van de nieuwste trends.

Ook in de aanpalende schoonheidssalon worden doorsnee behandelingen geweerd. „We bieden geen tientallen verschillende massages of facials aan, wel enkele die écht hun werk doen”, zegt de creatieve Hermens. Zo staat de hoofdmassage waar Megan Markle bij zweert op het menu en kun je kiezen voor behandelingen van Japanse origine.Huis van Hermens heeft alles in huis om hoge toppen te scheren in binnen- en buitenland. Met hun producten, medewerkers en publiek die allen zowel creatief als internationaal zijn, staat de boetiek in de startblokken om Meerssen op de kaart te zetten.

Het Huis van Hermens

Bunderstraat 19, Meerssen (NL) – hethuisvanhermens.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.