Home > Branded content > Maurice Rousseau × Ontwerpbureau Noir: waar de kracht van eenvoud samensmelt

Maurice Rousseau × Ontwerpbureau Noir: waar de kracht van eenvoud samensmelt

Waar andere creatievelingen juist voor extravagant en uitbundig gaan, zoeken ontwerpers Maurice Rousseau en Remco Houten – beiden in hun eigen vakgebied – juist naar de kracht van eenvoud. Naar de pure essentie, zonder al te veel poespas. Geen wonder dat de Limburgse architect Maurice Rousseau juist Ontwerpbureau Noir in de armen heeft genomen om zijn visie naar online te vertalen.

Allebei zijn ze ontwerpers, zij het in een heel andere branche. Waar Maurice Rousseau zich bezighoudt met interieurs, architectuur en tuinen, creëert Remco Houten van Ontwerpbureau Noir branding en websites. In hun werk kruisen de paden van Rousseau en Houten regelmatig. Beiden ontwerpers staan er immers om bekend complexiteit eenvoudig doch exclusief te maken. „We geloven er sterk in dat tijdloze ontwerpen het verschil maken”, benadrukt Remco. „Door het overbodige weg te laten focussen we op de essentie. Dat is waarom Maurice bij mij aanklopte om zijn filosofie, die volledig berust op het creëren van architectuur van binnenuit, te vertalen naar een online identiteit en zichtbaarheid. In nauwe samenwerking met Maurice Rousseau hebben we een website ontwikkeld die niet alleen zijn visie weerspiegelt, maar ook de kracht van eenvoud demonstreert.” Het resultaat van deze nieuwe website getuigt van de perfecte synergie tussen interieurarchitectuur en grafisch ontwerp. Onder de vakkundige begeleiding van Remco heeft Ontwerpbureau Noir een website gecreëerd die de essentie van de ontwerpen van Maurice vastlegt, waarbij eenvoud en exclusiviteit de boventoon voeren.

Benieuwd naar de nieuwe website? Neem een kijkje op mauricerousseau.com. Het project Maurice Rousseau is ook terug te vinden op de website van Ontwerpbureau Noir, ontwerpbureaunoir.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.