Home > Society > Eerste editie ‘It’s a Man’s Day’ schot in de roos

Eerste editie ‘It’s a Man’s Day’ schot in de roos

In de prachtige binnentuin van Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht vond zaterdag 1 juli de eerste editie plaats van het nieuwe high-end festival: It’s a Man’s Day.

Kunst, mode, mooie auto’s, muziek en niet te vergeten een goed glas wijn, kortom alle zaken die de dag van een man helemaal kunnen maken, waren ruimschoots aanwezig op dit nieuwe lifestyle experience evenement. Het festival – ‘where boys can be man and men can be boys’ – richtte zich op de vele mooie dingen die het leven van de man kunnen verrijken, en dus waren vrouwen ook van harte welkom.

En zo was de verhouding qua aanwezigen dan ook mooi in balans op Vaeshartelt, dat opnieuw bewees de ideale ambiance te zijn voor dit soort stijlvolle gelegenheden.

Voor de juiste beats was een mooie line-up samengesteld, met onder andere Groove Safari en Romy Janssen. Ook de weergoden waren het festival positief gestemd: afgezien van zo nu en dan een enkel druppeltje, bleef het droog.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.