Home > Society > Overtime en PXL vieren samen jubileum

Overtime en PXL vieren samen jubileum

Vrijdagavond was het dubbel feest in de Versuz in Hasselt. Afterwork concept Overtime en Hogeschool PXL vierden daar samen hun jubileumfeest. Waar Overtime zijn 20 jarig jubileum mag vieren, blaast de Hogeschool PXL 10 kaarsjes uit.

Bart Canini nam 20 jaar geleden, samen met twee andere vrienden, het initiatief om het concept dat hij in Italië was tegengekomen, op te starten in Hasselt. Na het werk op een ontspannen manier netwerken, van 18.00 tot middernacht. En dat met een hapje, drankje en de nodige muziek. Na Hasselt begon Overtime ook met edities in Maastricht en Amsterdam. Sinds geruime tijd organiseert Bart Canini de Overtime edities samen met zijn vrouw Dorine Janssens.

Met de verhuizing van de Versuz naar de nieuwe locatie, bij de Grenslandhallen, zagen Bart en Dorine dat de oude garde langzaam afhaakte en ging men op zoek naar een jonger publiek. Destijds is de club van de ambassadeurs en ambassadrices opgestart: jonge ondernemers die hun netwerk elke maand uitnodigen.

Daar is ook de link met de PXL ontstaan. De young potentials van PXL die afstudeerden, werden bij de organisatie betrokken. Dat is ook meteen de reden, waarom de verjaardag samen wordt gevierd.

De hogeschool viert eigenlijk al zijn 186ste verjaardag. Want de eerste opleiding, vroedkunde, werd al in 1837 opgericht aan de Provinciale School voor Vroedvrouwen. Het tienjarig jubileum wordt gevierd vanwege de fuse van de PHL en de Xios Hogescholen in 2013.

Chapeau ging een kijkje nemen bij de VIP jubileum receptie, voorafgaand aan de echte feestavond.

 

 

 

show auteur

Lees nu

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.