Home > Limbourgeois > Warmte en gezelligheid tijdens PRIVILEGE

Warmte en gezelligheid tijdens PRIVILEGE

Gemarineerde coquilles St. Jacques met zee-egel, buikspek en kaviaar, tonijn met ganzenleverkrulletjes, schelvisrug met sepia en Brie de Meaux met aardpeer, peer, truffel en bruine boter. Maar ook de laatste modellen van de automerken Range Rover en Jaguar, luxueuze kleding en juwelen, de presentatie van een nieuw project van Marketing Deluxe (vijfsterrenhotel Dollenberg in het Schwarzwald, met een van de beste keukens (Le Pavillon **) en omvangrijkste wijnkelders van Duitsland), exclusieve vakantiereizen van Doets Reizen naar de Verenigde Staten, Canada, China en Japan) en niet te vergeten de prachtigste wijnen en champagnes.

De lifestylebeurs PRIVILEGE, die zondag werd gehouden in Domaine La Butte aux Bois in de bossen bij Lanaken, was ook dit jaar een succes. Met zo’n 500 bezoekers – aanzienlijk meer dan vorig jaar, aldus scheidend directeur Marc Alofs – mocht gesproken worden van een gezellige sfeer, waarbij de gasten – voor een groot deel afkomstig uit Belgisch Limburg) alle ruimte hadden om elkaar in een ongedwongen setting te ontmoeten en bij praten.

Alofs, die met ingang van 1 januari na elf jaar een nieuwe uitdaging begint in Antwerpen – hij gaat in het hart van de stad de opening van het luxueuze  hotelproject ‘Botanic Antwerp‘ op zich nemen – toonde zich erg tevreden met wat voor het de laatste PRIVILEGE was. ,,Je voelt de warme sfeer en ziet dat de mensen het erg gezellig hebben en behoorlijk aan het genieten zijn. Als gastheer doet mij dat natuurlijk deugd.”

Het zes gangen ‘walking dinner’ werd verzorgd door de witte brigade van tweesterrenchef Ralf Berendsen van het inpandige restaurant La Source. Een groot aantal koks, mede onder leiding van La Butte-chef Sander Roos en Robert Levels (Kasteel Vaalsbroek) werkten uiterst gedisciplineerd aan ruim drieduizend hoogstaande gerechtjes.

Om deze video te kunnen bekijken moet je de statistieken, marketing cookies accepteren.

 

__________________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu