Home > Branded content > 1500 kunstwerken bij GLO´ART

1500 kunstwerken bij GLO´ART

Het Global Art Center, GLO’ART in Neerharen – Lanaken, is een sociale en culturele stichting voor getalenteerde kunstenaars van over de hele wereld. Sinds 2013 hebben meer dan driehonderd geselecteerde kunstenaars uit zestig landen hun weg gevonden naar het kunstcentrum, op uitnodiging van GLO’ART.

Elke maand wordt een groep van tien artiesten uit-genodigd om in het centrum te creëren en te verblijven. De kunstenaars delen een huis en hun werkruimte, wat leidt tot kruisbestuiving, inspiratie en een wederzijdse uitwisseling van ideeën.

Al deze verschillende creatieve vaardigheden, achtergronden en culturen leiden tot verbazingwekkende artistieke resultaten die ons versterken in onze visie en missie voor de toekomst. We willen kunstenaars helpen een naam te vestigen in de kunst-wereld. Onze missie is om de meest getalenteerde artiesten van ons programma te selecteren en een solide samenwerking aan te bieden.

Zeven jaar maandelijkse trials dragen bij aan een prachtige, uitgebreide verzameling beeldende kunsten bij GLO’ART. Meer dan 1500 kunstwerken, van schilderijen tot tekeningen, beeldhouwwerken, digitale kunst, modekunst en een diversiteit aan fotografie-kunstprojecten worden gepresenteerd in verschillende galerijen en een verbazingwekkende openluchtgalerij in een prachtig park van 3,5 ha. In juni 2019 is het kunstcentrum geopend voor publiek. Alle kunstwerken zijn vanaf nu te koop en te huur. Ook zijn er speciale Business 2 Business-pakketten voor evenementen en netwerkbijeenkomsten.

Bezoek GLO’ART!
Van Kerckemstraat 24/2
3620 Neerharen / Lanaken
www.gloart.be
nfo@gloart.beHet

______________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu