Home > Kunst en Cultuur > Meld je aan voor Food Business Event Agro ontmoet Horeca

Meld je aan voor Food Business Event Agro ontmoet Horeca

LIOF organiseert een speciale ‘streekmarkt’ op maandag 5 juni in Roermond. Voor het Food Business Event Agro ontmoet Horeca kun je je nu inschrijven.

Ria Joosten van Ria Joosten Catering over het Food Business Event Agro ontmoet Horeca: ‘Er is nog een hoop te leren over prachtige lokale producten en hoe je deze op een duurzame manier in je keuken krijgt. Wat zijn de voordelen en de uitdagingen? Ontmoet op 5 juni lokale Agro- en Horeca ondernemers’.

Prikkelende vragen

Tijdens deze ‘streekmarkt’ worden ondernemers uit de horeca- en agrosector geïnspireerd en geïnformeerd over de voordelen en kansen van lokaal produceren en consumeren. Verteld wordt hoe ondernemers de foodprint die ze achterlaten zo klein mogelijk kunnen maken. Verder komen vragen aan bod als: zijn streekproducten écht lekkerder of gezonder? Kan ik me als horeca-ondernemer onderscheiden met een lokale kaart? Hoe komen mijn producten van het land naar de klant? Kan deze afzet van streekproducten duurzaam geregeld worden?

Proeven

LIOF presenteert op deze dag korte presentaties over allerlei aspecten van lokaal produceren en consumeren én de voordelen van deze korte ketens. Natuurlijk kun je ruimschoots proeven van diverse streekproducten en heb je de gelegenheid om uitgebreid te netwerken. En dat alles op een pracht locatie, het voormalig Philips terrein De Weerstand in Roermond.

Sprekers

Het programma begint om 10 uur en eindigt om 15 uur.
Sprekers zijn: Tamara Weide-LIOF, Carlo Verhart,-Stichting Voedsel Verbindt, Laura Nieboer-Pieke Broodbier, Anton Wijen-Mildershoof, Christophe de Warrimont-Snoepgroen, Ruud en Sabrina Bos- De Sjroetefarm, Jan Janssen-bestuurslid platform agrotoerisme en Jimmy Nuchelmans-Blanche Dael.

Aanmelden

Meld je aan of bekijk het hele programma via liof.nl

show auteur

Auteur: Kris Németh

Enthousiast promotor euregionale kunst en cultuur

Kris Németh

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.