Home > Kunst en Cultuur > Jack Poels, leadzanger van Rowwen Hèze, kondigt tour aan

Jack Poels, leadzanger van Rowwen Hèze, kondigt tour aan

Eerder dit jaar maakte de lead zanger van Rowwen Hèze, die tevens uit de voeten kan op de gitaar, bekend dat hij zijn eerste solo-album uit zou brengen. Dit album, getiteld Blauwe Vear, verschijnt op 27 maart bij Snowstar Records. De eerste single van dit album, Elf oaver elf, werd al goed ontvangen. Vandaag wordt de tweede single, In de achtertuin, uitgebracht, compleet met een nostalgische video. Het album omvat in totaal twaalf Nederlands-, en Limburgstalige ballades. Wijsheid en oprechtheid zijn thema’s die in alle nummers terugkomen.

In de maanden maart, juni en juli onderneemt Jack Poels een tour door Nederland, live bijgestaan door gistarist Jan Hendriks (Doe Maar), en Bart Jan Baartmans. Het drietal is onder meer in Paradiso Amsterdam en Tivoli Utrecht. Maar ook dichter bij huis, in Heerlen (28 mei), Maastricht (3 juni), Venlo (11 juni) en America (15 en 16 juli), is het nieuwe album van de Limburgse zanger dit voorjaar live te beluisteren.

Het complete tourschema van Jack Poels is hier te vinden.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.