Home > Business > Sevagram Benefiet Walking Dinner 2015

Sevagram Benefiet Walking Dinner 2015

Het Sevagram Benefiet Gala Dinner is alweer enkele jaren een begrip in Limburg. De exclusieve avond, bedoeld voor relaties van zorgorganisatie Sevagram en andere maatschappelijk betrokken ondernemers, vindt elk jaar plaats in een andere sfeervolle ambiance, compleet met een muzikale omlijsting en een veiling van werken van eigentijdse kunstenaars. 
  

Het Benefiet Walking Gala Dinner 2015 wordt gehouden op vrijdag 13 november. Ook dit jaar gaat een belangrijk deel van de opbrengst naar Sevagram Verwenzorg, een initiatief dat bedoeld is om cliënten van Sevagram van tijd tot tijd een extraatje te geven, buiten de reguliere zorg om.
  
Ook dit jaar is gekozen voor een bijzondere locatie. Vormden in het recente verleden onder meer het geheimzinnige La Caverne de Geulhem te Houthem in Valkenburg en de stijlvolle Auberge de Rousch in Heerlen het decor van het exclusieve feest, dit jaar wordt het bijzondere evenement gehouden in Kasteel Terworm in Heerlen, daterend uit de zeventiende eeuw. Deelnemers aan het gala worden vanaf 19.00 uur welkom geheten met een feestelijk aperitief. 
  
Het Benefiet Walking Gala Dinner geniet inmiddels grote bekendheid in de regio, niet in de laatste plaats vanwege de publiciteit die het netwerkevenement in de aanloopfase pleegt te genereren. Zo was Sevagram in 2013 wekenlang met enige regelmaat in het nieuws vanwege de op handen zijnde veiling van een beschilderde koe en twee beschilderde kalveren. Het betrof overigens geen echte dieren, maar kunstobjecten die – samen met een aantal andere kunstwerken – onder de hamer gingen tijdens het Sevagram Benefiet Gala Dinner van dat jaar. 
  
Bijzonder aan het project was dat de Pink Lady – zoals de naam van de kunstkoe luidde – tijdens Pinkpop 2013 door diverse optredende artiesten was gesigneerd. Onder anderen Brian Fallon, leadzanger van de Amerikaanse band The Gaslight Anthem, zette zijn handtekening op het paarse dier, dat op de benefietavond werd aangekocht door ‘Pinkpopbaas’  Jan Smeets. De twee kalveren waren beschilderd door respectievelijk de Maastrichtse cartoonist Ruben L. Oppenheimer – hij koos voor de skyline van Maastricht – en de Limburgse kunstschilder Lou Thissen.  
  
In 2011 werd het Benefiet Gala Dinner opgeluisterd met een optreden van niemand minder dan Willeke Alberti. Deze avond – inclusief kunstveiling – leverde bijna 40.000 euro op. Met dat geld kon in maart 2012 een vijfdaagse ‘verwenzorgreis’ naar Berlijn worden gemaakt met 28 ouderen die nog nooit eerder in hun leven een cultuurreis hadden ondernomen. 

 

De inschrijving voor het Sevagram Benefiet Walking Dinner is geopend: als deelnemer aan deze bijzondere avond heeft u de keuze uit de volgende mogelijkheden: 

1) entreekaart(en) à € 185 euro (excl. BTW) p.p. 

2) statafel(s) met bedrijfslogo à 925 euro (excl. BTW) voor 6 personen. 

Wie zich nu alvast wil aanmelden – om verzekerd te zijn van plaatsen – kan een mail sturen naar communicatie@sevagram.nl Het gelimiteerd aantal deelnemers bedraagt maximaal 175 personen.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.