Home > Mode en Beauty > Vogue Beauty Night in Bijenkorf Maastricht

Vogue Beauty Night in Bijenkorf Maastricht

In de Bijenkorf Maastricht werd vrijdagavond de allereerste Vogue Beauty Night gehouden. Beautyliefhebbers verzamelden zich bij het warenhuis, waar de avond officieel geopend werd door Vogue-hoofdredacteur Rinke Tjepkema.

Het bekende lifestyleblad organiseert van tijd tot tijd beautyevents op locatie.

Vanwege de vernieuwde cosmetica-afdeling van de Bijenkorf Maastricht, vond het allereerste beauty-evenement van Vogue plaats in het Maastrichtse warenhuis. De afdeling van het warenhuis waar onder meer parfums en schoonheidsartikelen worden verkocht is flink verruimd, zowel qua ruimte als wat het aantal merken betreft. Opvallende nieuwe beautymerken zijn: NARS en Charlotte Tilbury, die alleen bij de Bijenkorf verkrijgbaar zijn. Maar ook merken als Guerlain, Dermalogica, Kiehl’s en hairstylers van Dyson hebben hun plek gevonden in het assortiment.

Esther Paulus, de directeur van Bijenkorf Maastricht vertelde ontzettend trots te zijn op het feit dat het allereerste beauty event van Vogue werd gehouden in haar winkel. ,,Onze cosmetica-afdeling is onherkenbaar uitgebreid. We bieden exclusieve merken aan die je elders hier in de buurt niet krijgt, zoals het beautymerk Charlotte Tilbury. De eerstvolgende stad waar dit merk verkrijgbaar is, is Utrecht. Maastricht als stad zit in de lift. Voor de Bijenkorf Maastricht geldt precies hetzelfde en daar zijn wij maar al te trots op.”

Beautyavond

De Vogue Beauty Night had beautyliefhebbers veel te bieden. Zo was er onder meer een beauty talk (over dé beautytrends van 2019) en een masterclass van Kiehl’s. Wie dat wilde kon zijn huid laten analyseren door Dermalogica. Bij NARS, Chanel, Charlotte Tilbury, MAC en Guerlain konden liefhebbers aanschuiven voor een touch-up van hun make-up. Ook mochten alle deelnemers draaien aan Het Rad van Fortuin om kans te maken op leuke prijzen en werd iedereen verwend met hapjes en drankjes. Na afloop ging iedereen naar huis met een exclusieve goodiebag van de Bijenkorf en een bos bloemen.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu